Bu havalar hiç hayra alamet değil yazın 44 derece 1 ay en sıcak yıl 2021 sanırım 2016 değil
Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu
-
Sahutt -
8 Eylül 2021 20:30 -
Kapalı
-
-
Yeni nick hayırlı olsun bakalım
teşekkürler abi kolay gelsin
-
Ooo benden köklü çıktı hoş geldiniz
hoşbuldum teşekkürler güzel bir kış sezonu diliyorum
-
Beklemediğim bir şekilde şifremi hatırladım izninizle buradan devam etmek istiyorum
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı huzurlu akşamlar .
Hayırlı akşamlar
teşekkürler, tatmin edici bir kış mevsimi geçirmek dileğiyle aranızda bulunucam inşAllah
İnşallah
Uzaklarda 12-13 gibi bir şeyler gözüküyor diyenler vardı ama kaçar mı yoksa gelir mi işte o kesin değil
Bakalım zaman var daha
-
- Resmi Gönderi
Beklemediğim bir şekilde şifremi hatırladım izninizle buradan devam etmek istiyorum
Sende hoşgeldin o zaman
Böyle sıkıntılar olursa bizlere bildirin eski hesaplarınıza giriş sağlarız abiler
-
Bu ayın 10'u civarı gelecek soğuk dalgayı her model göstermiyor. Umarım bi mütabakata varırlar diyecem de hüsrana uğrama ihtimalimiz her zaman olduğu gibi çok yüksek.
-
Bursa Mustafakemalpaşa 17 şubat 2021
uzun süre dek bandında kalarak yer yer 35-40cm kar aldık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
havalar ne zaman 20 nin altını görücek kar falan da vazgectim 20 nin altına insin yeter be
-
- Resmi Gönderi
havalar ne zaman 20 nin altını görücek kar falan da vazgectim 20 nin altına insin yeter be
19 derece olunca hava sıcaklığı 20 derecenin altına iner
-
19 derece olunca hava sıcaklığı 20 derecenin altına iner
ama ben dalga geçmeden cevap istedim
-
- Resmi Gönderi
Az kaldı o dereceleri görürüz @Salihh
Sinan başkanda yapmış latifesini..Hep sen mi yapacaksın?
Sıkıntı yok
-
- Resmi Gönderi
ama ben dalga geçmeden cevap istedim
Dalga geçmeden cevap verdim bilimsel olarak
Sen niye öyle anladın acaba .
Kırk sefer aynı soruyu sorduğun için mi yoksa
Bu gün bazı mesajlarını sildik ne den acaba sen mi bizle dalga geçmiyorsun biz mi seninle dalga geçmiyoruz .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
@Salihh takılma böyle şeylere biz alıştık sana bak sende alış bizlere
Halen sitedesin fakat sitede olamayanlar var …
-
Kerem Ökten tahmininizi bekliyoruz
-