cografyaciburak senin kış tahminin ne zamana hocam
Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu
-
Sahutt -
8 Eylül 2021 20:30 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
cografyaciburak senin kış tahminin ne zamana hocaM
salih ne zaman yazacaksın diye merak ediyordum, kış tahminim ay ay gidiyor.Kasım tahminim aynen geçerli şuana kadar da beklediğim gibi gidiyor. Kasım 2. Yarısı kışa başlıyoruz salih tamam mı? Bak not al bunları sonra karışıklık olmasın.
Saygılar
Bak Salih daha önce cevap vermiş sana sen Zeki birisin aynı şeyleri sormana gerek yok
-
- Resmi Gönderi
Herkesi takibe beklerim
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar geliyor, acilen kürek yapmam gerek 😂
-
- Resmi Gönderi
Kar geliyor, acilen kürek yapmam gerek 😂
Önce kayak takımlarını yap hallet bence..
-
- Resmi Gönderi
Önce kayak takımlarını yap hallet bence..
Abi kızak var onunla idare ediyoruz kürek şart
-
Merhaba sonunda vize haftam bitti biraz kafalar rahatladi ama kötü gecti çoğu sınavım sonuçları göreceğiz.
-
- Resmi Gönderi
Merhaba sonunda vize haftam bitti biraz kafalar rahatladi ama kötü gecti çoğu sınavım sonuçları göreceğiz.
Hosgeldin..Geçmiş olsun diyelim o zaman .
İyidir inşallah bak bakalım sonuclar çıkınca.
-
Aynı şey bende de var canım hocam her şeyi kendi cevap anahtarındaki gibi olsun istediği için 90'lık kağıdım 67 oldu 😒
-
Aynı şey bende de var canım hocam her şeyi kendi cevap anahtarındaki gibi olsun istediği için 90'lık kağıdım 67 oldu 😒
ben 90 bekleyip 30 almıs adamım o yüzden her şey mümkün
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese günaydın
Bana pek gün aymadı 3 yıllık arkadaşlarım tarafından dışlandığımı öğrendim oysa ben onları üzmemek için elimden gelen her şeyi yaptım 😒
Siz siz olun aileniz dışında kimseye fazla önem vermeyin
-
Herkese günaydın
Bana pek gün aymadı 3 yıllık arkadaşlarım tarafından dışlandığımı öğrendim oysa ben onları üzmemek için elimden gelen her şeyi yaptım 😒
Siz siz olun aileniz dışında kimseye fazla önem vermeyin
Nasıl öğrendin
-
Nasıl öğrendin
Arkadaşın doğum günüydü geçende hediye almıştık bir gün buluşup verecektik öyle planlanmıştık. Bu sabah hikaye atmıştı dün akşam bulunmuşlar hepsi bir arada pasta üflüyorlar parasını verdiğim hediyeyi benden habersiz veriyorlar bir de ya ona çok üzüldüm
-
Gece Ne Dönmüş GFS Yorumlama Konusunda Nasıl Kaçırdım Muhabbeti Ben
-