En yakın zamanda az önce fotoğrafını attığım Taşbaşı mahallesinin tamamını gezip size fotoğraflarını atmayı düşünüyorum aşırı güzel manzaralar var
Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu
-
Sahutt -
8 Eylül 2021 20:30 -
Kapalı
-
-
İnşallah bu yıl başında kar yağar kaç yılbaşıdır yağmıyor bilgisi olan var mı olurmu bu sene yılbaşında kar cografyaciburak Efsane-Semih Sarp Özdoğan
-
- Resmi Gönderi
İnşallah bu yıl başında kar yağar kaç yılbaşıdır yağmıyor bilgisi olan var mı olurmu bu sene yılbaşında kar cografyaciburak Efsane-Semih Sarp Özdoğan
Bunu bilmemiz mümkün değil. Sende biliyorsun ki 1.5 ay önceden kimse şu gün kar yağacak mı bilemez. Lütfen böyle sorular sormayalım,sen özelinde değil genel olarak söylüyorum.
-
Rizeli hosgeldiniz
Hoş bulduk😊
-
Ayrıca sehir efsanesi olarak düşünüyorum ama o bölgedeki çobanlar namaz kılarken secde ettiklerinde yeraltından fokurdama sesleri geliyormuş ben pek inanamadım ama bilmiyorum
Şu an zaten çıktı ortaya
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Cumalar herkese..
mustafa28 ArdaAlper Hasan dağından yıllardır görüntüler geliyor,yeni bir olay değil.Ben iki sene önce bir video atmıştım sanırım o ve daha öncesinden de , sonrası da gaz çıkarma,fokurdama,buhar çıkarma, hareketlilik var Hasan dağında.
Rizeli tekrar hosgeldin
Sinan Aleykumselam, hayırlı Cumalar abim.
ArdaAlper görselleri bekleriz
winter is comming hala erken bir soru ama neden olmasın?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Kışa girmeden son bir kez öne çıkartalım...
-
- Resmi Gönderi
karkunduzu hosgeldiniz
-
Hoşbulduk 🙋🏻♂️
-
Aramıza yeni katılan arkadaşlar Rizeli karkunduzu hosgeldiniz.İyi akşamlar HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
Gfs güncellemesine bekliyoruz arkadaşlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu sene endeksleri felan paylaşan yok varsa bilgisi olan paylaşırmısınız açıklayarak tabi.
-
- Resmi Gönderi
Eren 788 hosgeldiniz
-
- Resmi Gönderi
@Sonkezlutfen
Yusuf
Yuauf onayladım son kez dedin unutma bak bu nickide siliyoruz
-
Tamam abi ben şifremi unuttum baya uzun oldu değişebilir misin
-