Ya bu Bolu’yu nasıl canlı izlicrz bulamadım kamerasını varsa bulabilen atarmı acaba
Sohbetimiz Bol Olsun! - Sonbahar Sezonu
-
Sahutt -
8 Eylül 2021 20:30 -
Kapalı
-
-
Diyagram baya bozmuş aralıkta sonda sıcaklık yükselişi var gene 15-20 yi görücez ne zaman düzelicez ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Diyagram baya bozmuş aralıkta sonda sıcaklık yükselişi var gene 15-20 yi görücez ne zaman düzelicez ya
Abim Allah'ını seviyorsan niye bu kadar kötümsersin sen de diyorsun aralık sonda diye müneccim mi bu diyagram da tak siye bulsun deneye deneye bulacak sonuçta
Bu arada kızmıyorum sana yanlış anlama
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar gfs sabah kış havası güncellemesi yapmış
-
- Resmi Gönderi
Diyagram baya bozmuş aralıkta sonda sıcaklık yükselişi var gene 15-20 yi görücez ne zaman düzelicez ya[attach='37549','none','fal
[media]
[/media]Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Benim demek istediğim şey Aralık ayına giriyoruz ya qma sıcaklık tekli hanelere hiç düşmüyor hala 15-20 dereceler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Biz Antarktika oldukta benim mi haberim yok
-
Böyle giderse sıcaklıklar bu sene biraz biz kıyılar olarak zor kar görürüz
-
- Resmi Gönderi
Cezalı üye nasıl olunuyordu ?
Sürekli aynı refleksler sonunda dimi anlayan olmuştur her halde yoksa bir günlük dinleme yolu gözüküyor.
-
İyi akşamlar..
Bugün saat 21:00 da kuruluş Osman var
-
Bu arada fazla gelemiyorum foruma sebebi sıkıntılarım var biraz
-
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar..
Bugün saat 21:00 da kuruluş Osman var
İyi akşamlar abim
Bu arada fazla gelemiyorum foruma sebebi sıkıntılarım var biraz
Sifa inşallah Yusuf..Biz buradayız ,sende kendini iyi hissettigin zamanlar da buyur gel.
-
Şu adamdaki karizmaya bakın bir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Şu adamdaki karizmaya bakın bir
Benim kadar değil ama neyse bakalım..
-