Benim kadar değil ama neyse bakalım..
Saat dokuz gibi kuruluş Osman var benim için biraz izler misin abi sana soracam neler oldu diye 😃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim kadar değil ama neyse bakalım..
Saat dokuz gibi kuruluş Osman var benim için biraz izler misin abi sana soracam neler oldu diye 😃
Atvde
Pek dizi izlemem ben..
Pek dizi izlemem ben..
Tamam abi istersen izleyebilirsin zormala yok 😃
Benim kadar değil ama neyse bakalım..
Sen ayrısın abim senle kimse kapışamaz 😎
2 Aralık’ta sıcaklık 17 diyor ya allah aşkına bu nedir ya Aralık’ta 17 derece nedir ya
Bero1011 hosgeldiniz...
Hayırlı geceler herkese
Cezalı üye nasıl olunuyordu ?
Sürekli aynı refleksler sonunda dimi anlayan olmuştur her halde yoksa bir günlük dinleme yolu gözüküyor.
Canım kardeşim seni bir günlük dinlenmeye alıyoruz bir günlük cezalı üye olacaksın .
Normalde ceza veririm direk uyarmadan şimdi haberin olsun diye yazdım
Aralık’ta 17 derecemi olur sorusunun cevabını da öğrenmiş olursun 10 dakika sonra cezai işlem uygulanacak.
Sana hayırlı geceler şimdiden …
Canım kardeşim seni bir günlük dinlenmeye alıyoruz bir günlük cezalı üye olacaksın .
Normalde ceza veririm direk uyarmadan şimdi haberin olsun diye yazdım
Aralık’ta 17 derecemi olur sorusunun cevabını da öğrenmiş olursun 10 dakika sonra cezai işlem uygulanacak.
Sana hayırlı geceler şimdiden …
Abi ben sadece nasıl oluyor diye soruyordum abartma abi lütfen ya
Abi ben sadece nasıl oluyor diye soruyordum abartma abi lütfen ya
O zaman biraz daha dikkatli olalım tamam .
O zaman biraz daha dikkatli olalım tamam .
Dikkatli olucak naptım abi allah aşkına ya ben sadece bilmediğim şeyleri soruyorum
Benim demek istediğim şey Aralık ayına giriyoruz ya qma sıcaklık tekli hanelere hiç düşmüyor hala 15-20 dereceler
Bu hep öyleydi Aralık ayına kadar tek haneleri görmek zor oluyor İstanbul gibi şehirlerde
Mevsim normalleri şuan en yüksek 13.5 en düşük 7.5 derece
Mevsim normalleri şuan en yüksek 13.5 en düşük 7.5 derece
Peki hocam biz niye Aralık ayında 17-18 dereceyi görüyoruZ
Peki hocam biz niye Aralık ayında 17-18 dereceyi görüyoruZ
17 18 derecelere çıkmasına üzülmüyorum ben sıcaklık dalgalanması sayesinde yağışlarımız kuvvetleniyor iniş çıkış olsunki yağış meydana gelsin