- Resmi Gönderi
İyi akşamlar dilerim kıymetli dostlarım, kıymetli abilerim, mutlu olun mutlu kalın
İnşallah ,iyi akşamlar Yusuf
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi akşamlar dilerim kıymetli dostlarım, kıymetli abilerim, mutlu olun mutlu kalın
İnşallah ,iyi akşamlar Yusuf
Bu arada ben ekşi sözlüğe kayıt olmaya çalışıyorum nicki bir türlü kabul etmiyor ne yapmam lazım ki kabul etsin
Hiç anlamam o işlerden..Niye gerek duydun ki kayıt olmayı?
Hiç anlamam o işlerden..Niye gerek duydun ki kayıt olmayı?
Anlık düşündüğüm şeyleri ekşi sözlüğe yazıcağım hobi edinicem yanii
Pazartesi gecesi güzel lodos fırtınası olacak rüzgar sesi ile uyumayı çok severim pencereden vuuu diye çıkan ses çok huzur veriyor bana.
Sende bendensin
Sende bendensin
Her insan doğanın kıymetini bilmez farkedemez..
Her insan doğanın kıymetini bilmez farkedemez..
Rüzgarı takip etmek için ECMWF güncellemesini bekliyorum yine yazacağım Marmara konusuna
Hoş geldiniz .
belgin hosgeldiniz
Hayırlı akşamlar herkese
Günaydın, hayırlı sabahlar herkese.
Afyon merkez de ara ara güzel yağış var..Burada yağış var diye gfs de olmayan boş yağış saatlerini bile attim
İngiltere'de güzel kar yagislari var. Kış tahminime benzer şekilde ilerliyoruz şu ana kadar.
Hocam İngiltere bizi ilgilendirmiyor ki oraya çok kar yağınca bizedemi yağıyor tahmin ne zaman gelicek hocam Efsane-Semih
Hocam İngiltere bizi ilgilendirmiyor ki oraya çok kar yağınca bizedemi yağıyor tahmin ne zaman gelicek hocam Efsane-Semih
Sen daha yenisin belli.abd bile bizi ilgilendiriyor.
Nasıl ilgilendiriyor hocam çokmu kar yağıyor
Nasıl ilgilendiriyor hocam çokmu kar yağıyor
Basınç dizilimleri, Telebağlantılar , Gezegensel dalgalar ve bilimum sayısallar.. Hint Okyanusu bile etkileyebiliyor.