- Resmi Gönderi
Rüzgarlı bir günün sabahından herkese Günaydınlar efem... Nasılsın, iyisinizdir inşallah, beni soracak olursanız kombi kapalı olduğu sürece keyfim bomba. :'D
Lodosu özlemişim bende hamdolsun bende iyiyim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRüzgarlı bir günün sabahından herkese Günaydınlar efem... Nasılsın, iyisinizdir inşallah, beni soracak olursanız kombi kapalı olduğu sürece keyfim bomba. :'D
Lodosu özlemişim bende hamdolsun bende iyiyim
Hoş geldiniz .
Hayırlı günler
ben nasıl kendi rütbemi yükseltebilirim bilen var mı ?
Bol bol mesaj at o mesajlara verilen tepkiler 3 puan. Puan toplaya toplaya (50.000'di sanırım) benim gibi emektar üye olabilirsin
paylaşım yaparak yorum yaparak aldığın tepkiler karşılığında puanlar geliyor
Daha Çok GösterÜye Atamalarında Düzenlemeye Gidilmiştir.
Tepki Başına Gelen Puan: 3 Puan
Oturum Açma Başına Gelen Puan: 50 Puan
Yorum Başına Gelen Puan: 1 Puan
Acemi Üye Gerekli Puan: 8.000
Usta Üye Gerekli Puan: 16.000
Emektar Üye Gerekli Puan: 48.000
VIP Gerekli Puan: 240.000
(Güncellenmiştir)
Kullanıcı Grubu ve Derece İsimlerinde Yapılan Değişiklikten Ötürü Rütbelerdeki Sıralama Değişmiştir. Artık Acemi < Usta < Emektar < VIP Şeklinde Bir Sıralama Olacaktır. Büyük Oranda Birkaç Ay Önceki Sisteme Dönülmüştür.
Örneğin önceden Rütbesi Emektar Üye Olan Arkadaşlar Usta Üye Olduysa Şaşırmasın. Hesaplarda Bir Değişiklik Olmamıştır, Sistemsel Bir Değişiklik Olmuştur.
Tüm Rütbelerdeki Yetkilendirmelerde Değişikliğe Gidilmiştir. Bundan Sonra Böyle Devam Edilecektir.
Hoş geldiniz
Dışarıda inanılmaz güzel bir hava var
Zonguldakta inanılmaz şiddetli rüzgar var ve hava çok sıcak esiyor😊 gök yüzü yaprak cümbüşü adeta
Bu gözler uçan köpekte gördü sonunda 😅 hayvan 2 metre havalandı 10 metre uzağa düştü bişeyi yok çok şükür 🤞
https://www.instagram.com/tv/CW3DyBzAbMT…edium=copy_link
İstanbulda yaşanan hadiselere buradan bakabiliriz arkadaşlar
Kedileri ensesinden tutunca çok komik görünüyorlar şaşkın şaşkın bana bakıyordu 🙂
İzmir ve İstanbul a MGM turuncu uyarı verdi şimdi
İzmir ve İstanbul a MGM turuncu uyarı verdi şimdi
Ordu'ya da verdi haydi hayırlısı