edremitte hayırlı olsun beklenen hava açıldı :alkis: ;(
Ege Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
manisa soğuk var yağış yok
-
manisa soğuk var yağış yok
Soğuk ile yağış çakışmıyor kardeşim.
-
Bugün İç Ege, ve Güney Marmara'da Şiddetli Yağışlar Bekleniyor. Ani Sel su Baskınlarına Karşı dikkat! Güçlü Oluşumlar Mevcut Görünüyor. Dolu,Rüzgar Şartlarıda Açık Görünüyor!
-
- Resmi Gönderi
Bugün İç Ege, ve Güney Marmara'da Şiddetli Yağışlar Bekleniyor. Ani Sel su Baskınlarına Karşı dikkat! Güçlü Oluşumlar Mevcut Görünüyor. Dolu,Rüzgar Şartlarıda Açık Görünüyor!
Eline sağlık abim..Uyarını https://www.facebook.com/havalarinsesi/…X_ZUlDE&fref=nf sayfamızdan da yayınladık
-
- Resmi Gönderi
Şu an güzel yağmur var osmangazi de.
-
Ege Bölgesinden yöneticilerimizden Whisper sorumludur.
-
EGE BÖLGESİ KIYI BOYU KIRMIZI ALARM..
Detayları Whisper hocamız yazacaktır.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
Yarın gündüz saatlerinde,orta kuvvette olacak rüzgar,akşam 20.00 ve 21.00 saatlerinden itibaren hızını dahada artırak saatte 100-120 km hızla tüm Ege boyu illerini etkileyecek..
Buna rağmen yağış az.
Yaz aylarında da bacaların sebep olabileceği zehirlenmeler de olabilir.
Biz uyaralim,baca tıkanması,geri basma ile ilgili zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır.
-
Whisper hocam muğla izmir tarafini tropikal firtina yaklaşıyir sanki ilerleyen günlerde =O
-
- Resmi Gönderi
Ege için Medicane ihtimali giderek artıyor. Vurursa ülkemizde kısmen kasırga da görmüş oluruz :hortum:
-
inanılmaz Türkiyede bir kasırga =O
-
-
merhabalar ben İzmirde yaşıyorum bu gelme ihtimali olan şeyin tam olarak nasıl birsey olduğunu merak ediyorum detaylı bir bilgim yok sanırım tropik bir fırtına diye biliyorum ama eğer vurursa nasıl şeyler yaşarız o gün nasıl bir hava olur acaba ?
-
- Resmi Gönderi
izmir de hava fazlaca değişim gösterdi. Sıcaklık düştü ve rüzgar da hızını az olsa da artırdı.
Sıcaklık 17 derece. Gece ilerleyen saatler de ve sabah saatlerinde rüzgar daha etkili olacak..
-