- Resmi Gönderi
Avrupa’ya inen sisteme bak be
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAvrupa’ya inen sisteme bak be
Avrupa’ya inen sisteme bak be
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Onlara ineceğide meçhul bu kış çoğu tahminciye işi bıraktıracak şekilde gidiyor modeller 48 saati bile bozuyor kısaca taklaya geldi düşlerim :))
Bu sene sistemler gelir gelmez az çok olur fakat ( Bir Sistem Alırız ) model Takibine bile gerek kalmaz .
ben kasimdan hala umutluyum kendi adima. bi seferde kasim da bi sistem yasamak guzel olurdu. heralde o yuzden duygusal davraniyorum biraz.
Yazık
😎💣😎
o cebelitarigin saginda kalan 1010 luk ab derinlesiyormu ki. heralde orta ve guney avrupa sitemi verecek olemi
144.saat karşılaştırma🤞🤞🤞
Klişeleşmiş bir söz söyleyeyim😅 sistem orta avrupaya inerken modeller hiç bozmuyor maşallah😅😅
Aslında olaylar şuan ki saat itibariyle 102 saat sonra başlıyor. Grönland ve azorun İzlanda bölgesini istila etmesi sonucu tüm güç atlantik güneyine dogrun toparlanıyor.azor- Grönland yükseği kutup yükseği dagılmış zayıflamış Polat vortekse müdehale ediyor. YUKARSI ne var ne yok aşagı güneye sarkıyor. Bu durumun Avrupa ya patlaması normal Bir durum şu görüntülerde.
Bizim için gerekli olan durum azorun atlantik üzerinden değilde batı ve orta Avrupa üzerine dogru ilerlemesi burada bir müddet kalıcı saglam durması. Azorun duruşunu yükselişini de atlantikde işaretlediğim derin ab ler yüksek derece etki ediyor. Doguya gidemediği gibi tekrar da güneyden destek alamıyor. Bu durum da jet akışı atlantik güneyi sert geçişlere daha çok ab üretimine sebep oluyor. Ve YUKARDAN kopan soguklar direkt derin ab yönlü oluyor.
Model sonlarına bize dogru gelişen atak ise azorun hafif dogulması biraz etkisini kaybetmesi ile İzlanda yerini geri alması bu kez azor sırtını aşan jetler İtalya civarındaki ab yi biraz olsa dogulatıyor.
Bana kalırsa %90 büyük balık avrupanın
Devamı bizde olabilir. Buda azorun duruşu ab nin hareketine göre.