accuweather tahmini de gelsin tatmin olalım soğuk geccegine dair
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama (Sonbahar Sezonu)
-
Angora -
8 Eylül 2021 21:19 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Judah Cohen'e şu anki profil fotoğrafım gibi bir tahmin görebilir miyiz Accudan diye sordum...Bunun imkansız olmadığını söyledi
-
- Resmi Gönderi
Judah Cohen'e şu anki profil fotoğrafım gibi bir tahmin görebilir miyiz Accudan diye sordum...Bunun olabileciğini söyledi
Ona gerek yoktu ula bana sorsan bende öyle derdim 😅😅 bu kış kuzeyin efsane olacağı bir kış. Keza Antalya, mersin, Hatay nasibini alır 1 kere de olsa💣💣💣
-
- Resmi Gönderi
Ona gerek yoktu ula bana sorsan bende öyle derdim 😅😅 bu kış kuzeyin efsane olacağı bir kış. Keza Antalya, mersin, Hatay nasibini alır 1 kere de olsa💣💣💣
Aboo 🏃♂️🏃♂️. Boşver Hatayı falan
-
Gerçekten çok zor bir coğrafya.6 ay yağmur bekle sonra tam sezon başlıyor derken karşına yine kuraklık çıksın
-
hatay sıcak memleket kar yağıyormu oralara ? az yağar heralde belki her sene bile yağmaz. ( merkeze)
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
GFS GECE GÜNCELLEMESİ 384 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
>>>WinteR<<< ECMWF haftalık tahminleri var mı elinde hocam?
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-