- Resmi Gönderi
186 H
Bulgaristan ve Yunanistan'da şiddetli kar yağışları var. Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de sağanak yağış mevcut. Edirne sınırındaki yağışa skala yetmiyor...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur186 H
Bulgaristan ve Yunanistan'da şiddetli kar yağışları var. Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de sağanak yağış mevcut. Edirne sınırındaki yağışa skala yetmiyor...
216 H
Yağış bakımından çok güzel bir görüntü. Ülkenin doğusu hariç geneli sağlam yağış alıyor...
kaç sokuyor sıcaklığı 0 mı ?
252 H
Azor o kadar diri ki hava esse sistem olacak 😜..
Yağış Karadeniz'in iç kesimlerinde ve Doğu Anadolu'da kara döndü. Yanı sırasında İç Anadolu, Hatay ve Güneydoğu Anadolu da bir süredir güzel yağış almakta....
264 H
Azor'un desteği ile sistem dümdüz ülkeye doğru iniyor.
288 H
İç Anadolu ve Ege hariç ülkenin büyük çoğunluğunda yağış var. Akdeniz'de yağışlar çok etkili. Yağışlar Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de kar şeklinde.
300 H
Doğu Anadolu kış sistemi yaşıyor adeta. Kar etkisini iyice gösteriyor doğuda. Kar derinliği bakımından 20 cmyi aşan yerler var bile. Mükemmel bir kış sistemini ülke geride bırakıyor.
Güncellemeyi burada bitiriyorum. Güzel bir güncelleme oldu tam anlamıyla bütün ülkem adına. İnşallah hayırlısı olur. Hayırlı geceler...
Güncellemeyi burada bitiriyorum. Güzel bir güncelleme oldu tam anlamıyla bütün ülkem adına. İnşallah hayırlısı olur. Hayırlı geceler...
Eline emeğine sağlık abim.. Güzel oldu böyle yorumla paylaşımın.. Teşekkürler.
Hayırlı geceler
Eline emeğine sağlık abim.. Güzel oldu böyle yorumla paylaşımın.. Teşekkürler.
Hayırlı geceler
Teşekkür ederim dayım. Ben de keyif aldım bu şekilde. Hayırlı geceler olsun.
CFS 500+H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yalnız vade yaklaştıkça bozuluyor ufukta görünen soğuklar
Bu soğuklar zaten mevsimine göre aşırı soğuklar. Burada verilen soğuğu değil, modelin verdiği ana fikri incelersek daha sağlıklı bir model incelemesi olur. Ki uzun vadede genellikle modeller farklı farklı senaryolar sunar. 🤷🏻♂️
Yok ben direkt diyagram üzerinden bi yorum yapmıştım ana fikir hoş ama şöyle genel bi trend var o da vade yaklaştıkça soğukların azalması. Tam tersi olduğunu pek hatırlamıyorum birkaç yıldır
Evet o konuda çok haklısınız. Bozulur inşallah bu sene bu trend.
GFS 6Z GÜNCELLEMESİ
36 H
72 H
Yunanistan,Bulgaristan tarafları afet düzeyinde yağış alıyor. Ülkede İstanbul ve Batı Karadeniz üzerinde zayıf kütleler var
108 H
İstanbul,Batı Karadeniz,Ege ve Akdeniz genelinde sağanaklar var...