The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Vay anasını be 🥶
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Vay anasını be 🥶
312 saatteki soğukları görelim
Bundan sonrası hayal dünyası 15 sistemi büyük potansiyeli var bakalım ne yöne evrilecek
Geçen sene modellerden çok çektik umarım bu sene aynı şeyleri yaşamayız. Kasım ayında böyle güçlü soğuklar görmek mükemmel, umarım bozulmadan gelir. Efsane-Semih cografyaciburak hocalarımız ne açıklama yapacak merakla bekliyoruz.
Görmek istediğimiz tablo
Diyagram güzel gelebilir
Hayaller hayaller😅 akşama esamesi bile okunmaz şu görüntülerin😅
Onu biliyoruz abi de işte fala inanma falsız da kalma muhabbeti bizimkisi 😂
Buda model sonu
Ben pek öyle düşünmüyorum U dönüşü yasak , Gücü azalır batılı olur veya doğulu olur fakat sistem ortadan kaybolmaz bence .
Ben pek öyle düşünmüyorum U dönüşü yasak , Gücü azalır batılı olur veya doğulu olur fakat sistem ortadan kaybolmaz bence .
Yönü türkiye'ye doğruysa gücü azalabildiği kadar azalır. Başka bir yere gidecekse de güçlenebileceği kadar güçlenir. Bayağı duygusal yaklaştım olaya fakat aksini düşünemiyorum maalesef.
Dur be başkan totemi mahvettin🙄😅
Dur be başkan totemi mahvettin🙄😅
Onu unuttum ben