- Resmi Gönderi
GFS 240h Kadar doğulu çıktı verdi , 240h sonrada batılı çıktı sunuyor . Ortası bulunur elbette ...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS 240h Kadar doğulu çıktı verdi , 240h sonrada batılı çıktı sunuyor . Ortası bulunur elbette ...
Model takip etmeyi özlemişiz ya 😂😂 herkesten bu anlaşılıyor
Model takip etmeyi özlemişiz ya 😂😂 herkesten bu anlaşılıyor
Ben bile özledim bu sene model konusunda fazla agresif olmayacağız .
Gözüm ay ortasında değil de son haftaki sistemde.Salınım daha ciddi olacak asıl oradaki soğuğu yakalarsak harika olur..kutup soğukları zonal rüzgarların zayıflamasıyla iyice güney enlemlere sarkacak 22-23 civarı.Oradan kopan soğuk dalga bize gelirse o zaman sahil kesimi de rahat kar alır
Gözüm ay ortasında değil de son haftaki sistemde.Salınım daha ciddi olacak asıl oradaki soğuğu yakalarsak harika olur..kutup soğukları zonal rüzgarların zayıflamasıyla iyice güney enlemlere sarkacak 22-23 civarı.Oradan kopan soğuk dalga bize gelirse o zaman sahil kesimi de rahat kar alır
Abi izmir de kar alır mi ve Aralık soğuk mu görünüyor anomali atar mısın ve beni kırmayıp hepsini cevaplar mısın
Abi izmir de kar alır mi ve Aralık soğuk mu görünüyor anomali atar mısın ve beni kırmayıp hepsini cevaplar mısın
Salih izmir ocak ayında kar alsın yeter sana kasım ayını bi kenara koy Aralık ayı için tahmin sallamasyon olur ocak şubat için nasıl öngörü varsa aralıkta öyle ama kasım ayında ki gibi analiz etmek için son haftaya kadar bekleyeceğiz.
ECMWF güncellemesini de ben paylaşacağım ...
Takip ediyoruz başkan
Abi elin uğurlu gelir inşallah
Salih izmir ocak ayında kar alsın yeter sana kasım ayını bi kenara koy Aralık ayı için tahmin sallamasyon olur ocak şubat için nasıl öngörü varsa aralıkta öyle ama kasım ayında ki gibi analiz etmek için son haftaya kadar bekleyeceğiz.
Aralık ayı analizi mi abi
Cezayir açıklarında iki ab var sabaha göre