- Resmi Gönderi
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama (Sonbahar Sezonu)
-
Angora -
8 Eylül 2021 21:19 -
Kapalı
-
-
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası dediğimiz bu mudur ?
-
Böyle gelirse ekstrem olur
-
Beğenmedim.Orta avrupa ya kadar sokulan yüksek soğuğu kırdı .. hadi yüksek oraya kadar geldi ama 1045 olmamalı.1045 lik yüksek orta avrupa da işi bozdu diyebilirim 192 için
-
- Resmi Gönderi
ECMWF 💁♂️
-
Emojilere ya da hareketli ifadelere ronaldo’nun “siüüüü” sevincini koyabilir miyiz :'D
-
Daha iyi gelebilirdi ama ilki için bu da iyi.Gelelim arkadakilere..Tabi ecm 240 a kadar olduğu için 240 oluşum için fikir verecektir.İyi yoldayız kasım da ki bu heyecan bile yeter.Bu arada bu sistem de İstanbul için kar hayal 23-24 civarı için ise istanbul adına da kar beklentim var
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Beğenmedim.Orta avrupa ya kadar sokulan yüksek soğuğu kırdı .. hadi yüksek oraya kadar geldi ama 1045 olmamalı.1045 lik yüksek orta avrupa da işi bozdu diyebilirim 192 için
Hocam Sabah 10 çayına bekleriz .
-
Beğenmeme sebebim bu işte.Bu sinoptik ile balkanlardan gelen soğuk hava sopukcuk olur anca.Orta avrupaya 1045 lik oturursa oradaki izohips eğrileri soğuk kıvrımlara değdiği an soğuğu kırar kısaca öyle anlatayım size.120 ye kadar değişecektir yarın ki çıktıları da görelim daha çok var
-
Sinan hocam eline sağlık
-
- Resmi Gönderi
Doğular doğular daha erken🙄😅
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam eline sağlık
Hocam kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim siz yorum katmasanız tatsız tuzsus olacaktı .
-
- Resmi Gönderi
-
Sabaha göre kötü güncelleme beğenmedim berbat
-