- Resmi Gönderi
GFS ÖĞLEN GÜNCELLEMESİ TOPLAM YAĞIŞ VE KAR
wriscuttern eline sağlık abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS ÖĞLEN GÜNCELLEMESİ TOPLAM YAĞIŞ VE KAR
wriscuttern eline sağlık abim
Sercan 42 42 atıyoruz abim. Sakin💁♂️
begnmesine beğenirizde hani yagis haritasi niye yok sanki çok yagis alıyoruz da direk soğuğu tek attıyon benim gözüm bu soğuklarda değil çok iyi yagis almamız lazım snra soguk ve kar
Yağış son ana kadar değiştiği için uzun ve orta vadede pek bakılmaz bide paylaşana zor oluyor daha sonra toplu şekilde atılır
Yağış konusunda haklısın benimde şuan için yağış önemli inşallah en kısa zamanda güzel yağışlar alırız
en az 3-5 senaryo daha deneyecek sabir arkadaslar. tabi biz bu senaryolar icerisinden kendimize gore en makul olani secebiliriz isin icine duygulari karistirmadan.
fakat sistem geliyor hemde 2 de iki adet salinim. orta avrupa, italya, iskandinav, balkan, bati dogu anadolu kafkaslar ve dahasi. bunlardan 2-3 bolgeyi kapsayacak sekilde guzel bir salinim sanirim bastan balkanlar sonra oraninda sogumasiyla beraberinde guclenip bize balkan karadeniz ortasi sekilde inmesi benim gorusum. akdenizimiz var bizim bir kiyak gececek elbet. kasim basinda sistem kovaliyoruz buna sukur.
Akşam ve gece güncellemesi ile yeni sezona girişte yeni uygulamamız başlıyor modelde gördüklerinizi yazarken iyi kötü beğenmedim yazarken sebepleri de yazarsanız mesajlarınız silinmez . Model hangi bölgeyi güzel sonuç verirse o bölgedekiler yazarken neden modeli beğendiklerini de yazsın .
Sinan yarıdan sonra ben devam edebilirm abi isterseniz
Sinan yarıdan sonra ben devam edebilirm abi isterseniz
192 den sonramı