Modeli takip ediyorum. Üzerine herkes çok ilginç yorumlar yapıyor 😆😆. Sakin bi da
konu karsa biz biz değiliz kar bize lazım :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturModeli takip ediyorum. Üzerine herkes çok ilginç yorumlar yapıyor 😆😆. Sakin bi da
Sistem gibi sistem buna derim
Bu sistemin favorisi Orta ve Doğu Karadeniz,güzel kar yağışı alacaklar şimdiden hazırlıklara başlasınlar 😎
Sahillerde dahil mi acaba
Modeli takip ediyorum. Üzerine herkes çok ilginç yorumlar yapıyor 😆😆. Sakin bi da
Kar delisiyiz normal değiliz abi 😂🤞
sonu da kemal sunal filmi gibi bitti yaktın bizi gfs
Evet doğru herkes istiyor. Ama at yarışı izliyorum gibi oluyor. Modeli yorumlayanların yorumu kaynıyor arada😊
Evet doğru herkes istiyor. Ama at yarışı izliyorum gibi oluyor. Modeli yorumlayanların yorumu kaynıyor arada😊
bu yüzden kemal Sunal filmine benzetiyorum zaten
Şimdi bunun cevabı yok erken daha takip ediyoruz
Gem Show yapıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gem e bak adeta boşluk denen şeyi tamamen ortadan kaldırmış olmalı 😂
Kasım zor ama neden olmasın derim sürprizler olur son anda bakmışsın
arkadaslar benim yada bizim icin sorun degilde sitemize misafir olarak yada guncelleme takip edip yorumlamalari okumaya gelen arkadaslarimizda var. muhabbetimiz icin sohbet bolumumuz var burada sadece konuyla alakali mesajlar yazalim.
güncelleme benim için sona erdi size iyi takipler üzücü oldu biraz sonu
arkadaslar benim yada bizim icin sorun degilde sitemize misafir olarak yada guncelleme takip edip yorumlamalari okumaya gelen arkadaslarimizda var. muhabbetimiz icin sohbet bolumumuz var burada sadece konuyla alakali mesajlar yazalim.
Bu Sene Relaks olalım