- Resmi Gönderi
20 Kasım dan sonra bişeyler olacak galiba
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur20 Kasım dan sonra bişeyler olacak galiba
Bu Kasım 2011 kasımına benziyor bana göre. Konumum adına konuşursam 2011 kasımını çok iyi hatırlıyorum kuru ve çok soğuk bir kasımdı devamında neler oldu neler
Zonguldakli67 evet önemli olan zaten bu azor iksandinav ikilisinin birlikte hareket etmesi. Öncelikle azorun yükseliş pozisyonunu ispanya açıklarına dogru ilerleyen alçak basınç bozuyor. Ardıdan azor dikene değilde İzlandanın ekmeğine yağ çalıyor onun tam da istediği yolu çiziyor. Aslında bu durum ülkemizin su kaynaklarına ilaç gibi gelir. Yağış aşırı duruyor modellerde sürekli böyle yağış alsak su sorunumuz kalmaz kuraklık azalır.
20 Kasım dan sonra bişeyler olacak galiba
Yüksek kesimler için ümitlenme olayı %70 ama sahil kısmı ve alçak kesimler için bu durum %30 çok değişik senaryolar gelecek en önemli tüyo ise sistem öncesi lodos ve sıcak hava atağı öncelik bunu görmemiz lazım.
Zonguldakli67 evet önemli olan zaten bu azor iksandinav ikilisinin birlikte hareket etmesi. Öncelikle azorun yükseliş pozisyonunu ispanya açıklarına dogru ilerleyen alçak basınç bozuyor. Ardıdan azor dikene değilde İzlandanın ekmeğine yağ çalıyor onun tam da istediği yolu çiziyor. Aslında bu durum ülkemizin su kaynaklarına ilaç gibi gelir. Yağış aşırı duruyor modellerde sürekli böyle yağış alsak su sorunumuz kalmaz kuraklık azalır.
İnşallah en önce istediğimiz yağmur zaten. Dediğin gibi azor ve İskandinav bir çok kez bunu deneyecek gibi duruyor bu kış
Yüksek kesimler için ümitlenme olayı %70 ama sahil kısmı ve alçak kesimler için bu durum %30 çok değişik senaryolar gelecek en önemli tüyo ise sistem öncesi lodos ve sıcak hava atağı öncelik bunu görmemiz lazım.
Tüm hazırlıklar tamam bekliyorum yağsın hayırlısıyla
Birde şöyle bir durum var İskandinav yükseğine azor sadece set maksatında yardımı olur. İskandinav yükseğinin asıl desteği kutup yükseğidir.