Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama (Sonbahar Sezonu)
-
Angora -
8 Eylül 2021 21:19 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Herkezin emeğine sağlık, güzeldi bence düzelir gün yaklaşınca iyi geceler
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Unutmamak gerekir ki! Daha Kasım ayını bitiremedik ve yakın vadede yağışlarımız var çok şükür. Herşey sırayla inşallah. Önce yağmur sonra yükseklere ve iç kesimlere kar. Biz kıyılar olarak Aralık ayının 3 haftasından sonrasını bekleyeceğiz🤞
-
Herkese hayırlı geceler dilerim Allah'a emanetsiniz. Saadet eline sağlık mangalcı 😂
-
- Resmi Gönderi
Toplam yağış ve kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese hayırlı geceler dilerim Allah'a emanetsiniz. Saadet eline sağlık mangalcı 😂
Kendin sistemleri getir, bitince bana ver adımı mangalcıya çıkar. Çok fenasın 😂
-
Kendin sistemleri getir, bitince bana ver adımı mangalcıya çıkar. Çok fenasın 😂
Şaka yapıyorum 😂😂 sen son mor bükücüsün bikere
-
- Resmi Gönderi
Sinan başkanım bunlar 12 z yanlış olmuş
-
- Resmi Gönderi
Sinan başkanım bunlar 12 z yanlış olmuş
Hiç bakmadım silelim
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Azor kuzey doğulu çıkarsa buralar karışır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Buralar hep karışık
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar Trakya sınırında
-