- Resmi Gönderi
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama (Sonbahar Sezonu)
-
Angora -
8 Eylül 2021 21:19 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF 120 km/h rüzgar verdi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Whisper Abi
-
- Resmi Gönderi
Yarın ki güncellemeler önemli ecmwf tarafında
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf yarın sabahtan başlar gfs ye benzemeye
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf yarın sabahtan başlar gfs ye benzemeye
Güncelleme sadece meteociel den değil kendi sitesinden olacak meteociel önemli değil takılsın o kafasına göre
-
Eğer böyle kalırsa rüzgar sıkıntı çıkarabilir
-
- Resmi Gönderi
Güncelleme sadece meteociel den değil kendi sitesinden olacak meteociel önemli değil takılsın o kafasına göre
Ya ben sistem olarak diyorum. Ecm şu güncellemesinde çayır çimen bostan yan gel yat Osman diyor
-
- Resmi Gönderi
Bu akşamki güncellememimizin konusu sinerjiydi
Unutmayalım başlamadan yazmıştım
-
- Resmi Gönderi
Bir bakmışız azor üzerimize yatmış
-
Ya ben sistem olarak diyorum. Ecm şu güncellemesinde çayır çimen bostan yan gel yat Osman diyor
Kuzeye doğru doğulu momentum bir koridor verebilir ülkemize. Lakin Kutup girdabı biraz fazla güçlü gibi benim hesaba göre. Bizim enlemlerimizde (etkili) bir soğuk salınım ihtimali ZAYIF bana kalırsa. Modeller de bir noktada işaret ediyor aslında bunu. Yine modellerin U dalga endeksine baktığımızda benim hesabımla çok ta ayrışmadığını görüyoruz.. Sonuçlara gelecek olursak negatiften-pozitife yükselen bir AO endeksi , kuvvetli U rüzgarı (60N enlemden söz ediyoruz) , coğrafyamızda ise zayıf soğuklar..
Kıyı illere kar beklentimiz Aralığın ilk haftasından sonra Genel olarak baktığımızda Aralık ayı SOĞUK olacak yüksek ihtimalle..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECMWF 120 km/h rüzgar verdi
120 km bir rüzgar yok hocam. Max 65-75 arası mor açık pembe çalan kısım oda
-
- Resmi Gönderi
Kıyı illere kar beklentimiz Aralığın ilk haftasından sonra Genel olarak baktığımızda Aralık ayı SOĞUK olacak yüksek ihtimalle..
İnşaallah..
Eline emeğine sağlık Sarp hocam
-