- Resmi Gönderi
Kapat kapat iyice rezil hal aldı
Sabah başka akşam başka gece başka😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKapat kapat iyice rezil hal aldı
Azorsuz rahat takılıyor orda istediği şekilde derinleşiyor siklon. İskandinav yükseği de balina gibi yattı kuzeye
Daha paylaşmıyorum ,sinerji yapalım dedik .olmadı.Bu kadar değişime anlam veremedim açıkçası
Azorsuz rahat takılıyor orda istediği şekilde derinleşiyor siklon. İskandinav yükseği de balina gibi yattı kuzeye
Azor türkiyede tatil yapıyor 😅
Daha paylaşmıyorum ,sinerji yapalım dedik .olmadı.Bu kadar değişime anlam veremedim açıkçası
Eline sağlık Saadet
Model ne dedi o..Bizler de oyuncak arayan çocuk gibi peşinde
1 Aralık Trakya Marmara İstanbul dahil olmak üzere yüksek kesimlerde kar ihtimali var.
Sisteme 96 saat var 96 saat sonrası Trakya Marmara nın kuzeyi batı orta ve dogu Karadeniz. İç Anadolu un kuzey kesin şehirleri için kar alarmı vardır
Eline sağlık önümüzdeki sistemlere bakcaz artık.
Saadet biz kapat kapat diyoruz bazen de paylaşım yapan arkadaşlar uğraşmasın diye yazıyoruz. Kimse alınmasın. Moral bozmaya gerek yok. Bu kez balık baştan kokuyor. Sistem gelecekse akşam yazdıklarım gibi değişimler olması lazım yani yarın 120- 150 saat aralığı çok önemli
Herkese iyi geceler.
Saadet eline sağlık 👏
2 şer resim arasındaki 7 farkı bul Zonguldakli67
Saadet biz kapat kapat diyoruz bazen de paylaşım yapan arkadaşlar uğraşmasın diye yazıyoruz. Kimse alınmasın.
Ben alındığım için bırakmadım, gerçekten gereksiz bir takip olacağı için bıraktım. Sonuçta ben yapmıyorum tahminleri gfs alınsın üstüne 😂