- Resmi Gönderi
Accuweather 2021-2022 Avrupa Kış Tahmini
-
-
- Resmi Gönderi
Bu kış Akdeniz'den İtalya'ya, Balkanlar'a ve Türkiye'nin çoğuna bol miktarda nemin akacağı tahmin ediliyor. Reppert'e göre, bu sabit nem akışı nedeniyle, bu alanlar fırtınadan sonra fırtına ile karşılaşacak.
-
- Resmi Gönderi
Avrupa tahmininde Türkiye'den bahsedilmiş. İlginç valla 😜😜
-
- Resmi Gönderi
Ben beğendim tahmini.. Bol yağıştan bahsedilmiş. İnşallah dedikleri gibi olur. Kötü bir tahmin değil. Aksine umut vadeden bir tahmin. Hayırlısı olsun
-
- Resmi Gönderi
kabataslak bakarsak daha ne isterizki. nem cepte ise sadece sogugun akmasini beklicez demektir. malum son 10 senede gercek sorunumuz aslinda sistem alamamak degil. yagis ile sogugu cakistiramamakti.
-
- Resmi Gönderi
Korkuyordum yine DRY diyecek diye😂😂
-
Benim tahminimden farklı olarak yağışı fazla vermiş.
Fakat Ocaktan sonrasını Batı Avrupaya vermiş. Kışın ilk yarısı şanslı konumdayız. Sonrası Batı Avrupa'nın. Ortak noktamız ise bu..
-
- Resmi Gönderi
Ayrıca Kırım, Ukrayna ve Doğu Avrupa'ya inebilecek sert sistemlerden bahsedilmiş. Tabii ki biz de içindeyiz😎
-
Benim tahminimden farklı olarak yağışı fazla vermiş.
Fakat Ocaktan sonrasını Batı Avrupaya vermiş. Kışın ilk yarısı şanslı konumdayız. Sonrası Batı Avrupa'nın. Ortak noktamız ise bu..
Umarım tahminlerinde başarısız olursun,sen de hep olumsuz bir taraf var,üzgünüm...
-
Ayrıca Kırım, Ukrayna ve Doğu Avrupa'ya inebilecek sert sistemlerden bahsedilmiş. Tabii ki biz de içindeyiz😎
Nerde bahsedilmis
-
Tahmin güzel beğendim
-
- Resmi Gönderi
Bol yağış var ama sel su baskını vermiş Türkiye' ye
-
- Resmi Gönderi
Tahmin güzel beğendim
+1
-
inşallah diyelim