- Resmi Gönderi
Burayada atalım bakalım bakmak isteyenler olabilir hemde sezon sonu bakalım tahmin ne kadar başarılı olacak
Kısacası ılık ve yağışlı olacak diyor inşallah yağışlı kısmı tutar ılık kısmı tutmaz 😁
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurayada atalım bakalım bakmak isteyenler olabilir hemde sezon sonu bakalım tahmin ne kadar başarılı olacak
Kısacası ılık ve yağışlı olacak diyor inşallah yağışlı kısmı tutar ılık kısmı tutmaz 😁
Burayada atalım bakalım bakmak isteyenler olabilir hemde sezon sonu bakalım tahmin ne kadar başarılı olacak
Kesin yağışlı ve soğuk geçecek demektir Eline sağlık abim
Ortalama Üstünde ve Yağışlı Acaba 🤔
Bana sorsalar soğuk Ve Yağışlı derim
Bana sorsalak soğuk ve kurak derim
Bana sorsalar kuru ayaz derim
La fonteine den masallar🌨️
Bu Resmi bir tahmin degil. Yani accuweather adina degil oradaki calisan artik sahibi midir calisani midir. Ama resmi tahmin de buna benzer cikar.
Bu Resmi bir tahmin degil. Yani accuweather adina degil oradaki calisan artik sahibi midir calisani midir. Ama resmi tahmin de buna benzer cikar.
Daha önceleri kurumun Asya tahminlerini hazırlayan şahıs bu
Buda sonbahar tahminiymiş hemen hemen tutmuş
Bu şahıs oranın tahmincisi de olsa kurumun izni olmadan kendi hesabından paylaşamaz. Kurumdan ayrılmışta olsa paylaşamaz.