- Resmi Gönderi
Anlık Deprem Bildirimleri
-
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İzmir'de üst üste 5 deprem meydana gelmiş
Geçmiş olsun İzmir
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde deprem
-
Sahutt Hatay'den de hissedilmiş galiba geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
Hataydan kısa süreli hissettik. Geçmiş olsun ??
-
- Resmi Gönderi
gecmis olsun...
-
Kandilli Rasathanesi: İstanbul'da Silivri-Kumburgaz-Büyükçekmece fay parçasında anormallik yaşanıyor. Olası kırılma bu alanda olabilir.
-
bunlardan bahsediliyor olabilir
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
Kandilli Rasathanesi: İstanbul'da Silivri-Kumburgaz-Büyükçekmece fay parçasında anormallik yaşanıyor. Olası kırılma bu alanda olabilir.
Hocam nerden buldunuz bu yazıyı ben göremedim de
-
Hocam nerden buldunuz bu yazıyı ben göremedim de
bütün haber kanallarında var
-
Aslında Kandilli acil bir uyarı yapmadı. Açıklama, devam eden çalışmalar ve ortaya çıkan yeni bir durumun paylaşılması.
Kandilli'nin bahsettiği "Fay" zaten risk içeren hatta öncül risk içeren bir yapı olduğunu 26.Eylül.2019 5.8 ile belli etmişti.
Bölge izlenmeli ama panik yaratacak bir durum şu an için yok.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu deprem ile iligli ufacık bir şey söyleyeyim.
Karadeniz bölgesinde depremler olmaz gibi bir yanılgı var. Aslında Marmara denizi bir çökelti sonucu oluşan bir deniz.
Yine Karadeniz bu çökmeler esnasında deforme olan bir tabana sahip. Yine Özellikle Gürcistan aktif bir bölge diye bilinirken, Karadeniz içinde de aktif faylar olduğu ortaya çıktı.
Özellikle bu doğal gaz araştırmaları için yapılan sismik araştırmalar bana kalırsa sürprizlere gebe.
iyi akşamlar
-