Ayın 18-20 sinden önce çok çok zor ihtimal kıyılara kar yapacak sistem
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
20 Aralık’tan itibaren girdapda soğumayla aşagı seviyelere soguk hava dalgaları gelebilir.Özellikle Ocak başı Aralık sonu
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Ayın 18-20 sinden önce çok çok zor ihtimal kıyılara kar yapacak sistem
Yine de yurt genelinde yağışlar var şükür..
-
- Resmi Gönderi
Kuzeyde soğuk birikimi olursa ki pek sanmıyorum uzun soluklu sistemler alabiliriz. Aralık 15 inden itibaren
-
Kuzeyde soğuk birikimi olursa ki pek sanmıyorum uzun soluklu sistemler alabiliriz. Aralık 15 inden itibaren
Bu sezon sen de umutsuzlar takımındansın sanırım =D
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar bu akşam dan itibaren yola çıkıyorum model paylaşımı yapamayacağım salı veya çarşamba günü bir ihtimal dönerim.
Paylaşım gerektirecek durum olursa önemli saatleri paylaşalım tüm güncellemelerine devam ederseniz de 24 saat ara ile paylaşım yapınız .
-
- Resmi Gönderi
Bu sezon sen de umutsuzlar takımındansın sanırım =D
Umutsuzluk değil veride ne varsa o diyelim .
-
Umutsuzluk değil veride ne varsa o diyelim .
Ay ortasından sonrası aksiyonlu gözüküyor aslında
-
- Resmi Gönderi
Ay ortasından sonrası aksiyonlu gözüküyor aslında
Paylaşım beklerim
-
Paylaşım beklerim
Senaryo ortalamalarını inceledim bir de forumda paylaşılan verilere baktım tabi iç bölgelere daha hakim olduğum için bana öyle geliyor da olabilir
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar bu akşam dan itibaren yola çıkıyorum model paylaşımı yapamayacağım salı veya çarşamba günü bir ihtimal dönerim.
Paylaşım gerektirecek durum olursa önemli saatleri paylaşalım tüm güncellemelerine devam ederseniz de 24 saat ara ile paylaşım yapınız .
Kazasız belasız git gel Sinan
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 17-23 Aralık tahmini böyle
-
- Resmi Gönderi
Ara ara 24h atalım , başkan öyle dedi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sinan varsa göze batan veya bir hedef oraya kadar 6-12 de atarız
-