Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
240H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecm beklentileri akşama bıraktı.14-15 i için soğuğu geri çekti biraz.Yüksegi konumunu hala deneye deneye bi tutturamadı.Dilerim böyle bir tablo gerçekleşmez.3 sistemde riskli durumda ecm ye göre.Gelmez diye algılanmasın zayıflığı açısından diyorum
-
- Resmi Gönderi
Ecm beklentileri akşama bıraktı.14-15 i için soğuğu geri çekti biraz.Yüksegi konumunu hala deneye deneye bi tutturamadı.Dilerim böyle bir tablo gerçekleşmez.3 sistemde riskli durumda ecm ye göre.Gelmez diye algılanmasın zayıflığı açısından diyorum
Afrika geliyor he
-
- Resmi Gönderi
Hemen otomatik şekilde 240 saatteki morların sapma yanılma oranlarına ve bizim kısmetimize düşecek temp850 pha soğuklarının analizine bakalım ufaktan
Sistemin sapma olasılığı % -0,4
Temp 850 pha min -7.2 soğuk
Temp 850 pha max - 18.2
Temp 850 pha ortalama - 11
Tutarlılık oranına hep beraber bakalım
Gelirse
Kendi Analizimi günlük alıntı ile takip ediyorum
-
- Resmi Gönderi
Kendi Analizimi günlük alıntı ile takip ediyorum
Sanki sıcaklıklarda bir yanlışlık var abi
-
Ecm sadece sistemi otelemis gibi gördüm ben. Bugünün 240 i dünün 216 sini verdi.
-
- Resmi Gönderi
Sanki sıcaklıklarda bir yanlışlık var abi
Ne gibi Eren bir daha bakalım
-
- Resmi Gönderi
Ne gibi Eren bir daha bakalım
En düşük ve en yüksek diye revize edersen bence daha anlatıcı olabilir
-
- Resmi Gönderi
En düşük ve en yüksek diye revize edersen bence daha anlatıcı olabilir
Anlamayanlar vardır tabi düzenleme yapayım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
İtalya çıktıları görmeye devam edebiliriz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam rica etsem açıklarmısın ao dan birşey anlamıyorumda neye göre yorumluyoruz grafiği
-