Kötü de değil iyi de. 216'da Azorilginç bir şekilde çok ezildi. Böyle bir senaryoyu ilk defa gördük. Birazdan ortalamaya bakarız.
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Kötü de değil iyi de. 216'da Azorilginç bir şekilde çok ezildi. Böyle bir senaryoyu ilk defa gördük. Birazdan ortalamaya bakarız.
Hocam benim bir harita işim vardıda nezaman yapaym onu italyanlar sürekli yapıp duruo bizde yapalım
-
- Resmi Gönderi
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık 👏
-
240 a genel baktığınız da iç kesimler için müthiş sinoptik. Kuzey de ki 1020 üzerine yüksek daha da çıksa sağdan cümbüş aşağıya iner deli gibi..Beğenilmeyecek sinoptik değil.Ayrıca asıl sistem bu değil ne alırsak kar asıl cümbüş ay sonuna
-
Gece gfs de görüşmek üzere herkes kemerlerini bağlasın öyle gelsin
-
gfs için istek parça varsa alayım başladıktan sonra olmayacak şansımız
-
gfs için istek parça varsa alayım başladıktan sonra olmayacak şansımız
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
o anlamda demedim yav nasıl sistem istersiniz cinsinden dedim ama bunu şarkı kısmına taşırız olmadı
-
o anlamda demedim yav nasıl sistem istersiniz cinsinden dedim ama bunu şarkı kısmına taşırız olmadı
vallha hocam parça diyince direk oraya gitti aklım :D
-
Kafamıza kutup basman dileğiyle 😜
-
vallha hocam parça diyince direk oraya gitti aklım :D
neyse en azından kar var video da dediğimle bağlantılı
-
4. ve 28.senaryo
-
- Resmi Gönderi
En son ECMWF ye bakalım desek epey terleriz..
Arkadaşlar konu esnek ama konudan da fazla çıkmadan yazalım,yada sohbetten devam edelim ..
Yazmayın da demiyoruz lakin
-
- Resmi Gönderi
Ecm ens 240
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Gem control
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -