Kontrol benden tam puan aldı
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Serkannnn normal böyle bir sistem kolay kolay gelmediği için sevincin dışa yansıması kimsesin hevesi kaçmasın böyle bir sistemde doya doya yorum yapsınlar :))
-
GFS kar haritası
Üff
-
Serkannnn normal böyle bir sistem kolay kolay gelmediği için sevincin dışa yansıması kimsesin hevesi kaçmasın böyle bir sistemde doya doya yorum yapsınlar :))
Öyle hocam sadece biraz bilgi kargaşası oluyor
-
Arkadaşlar siz hiç akıllanmayacakmısınız yaa daha 10 gün var geçen senede böyle sistemler gözüktü sonra kuş oldu 10 günde 50 taklaa atar ben temkinliyim vallahi ama size şaşırıp kalıyorum 10 gün öncesinden bu kadar abartılı sevin yersiz bence saydınızmı hiç kaç güncelleme olacak 10 günde hüsrana uğrarsınız sonra incilirsiniz kırılırsınız herkeze iyi forumlar😂😂
-
ben yerimde hazır ecmwf i beklemeye koyuldum
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar siz hiç akıllanmayacakmısınız yaa daha 10 gün var geçen senede böyle sistemler gözüktü sonra kuş oldu 10 günde 50 taklaa atar ben temkinliyim vallahi ama size şaşırıp kalıyorum 10 gün öncesinden bu kadar abartılı sevin yersiz bence saydınızmı hiç kaç güncelleme olacak 10 günde hüsrana uğrarsınız sonra incilirsiniz kırılırsınız herkeze iyi forumlar😂😂
Geçen sene buna benzer şekilde güncellemeler yoktu birgün verip birgün kaybolan türden bu göstere göstere geliyor elbette ihtmal bu ama şansımız geçen yılla kıyaslanmıycak kadar yüksek
-
- Resmi Gönderi
Yok ben daha sevinmedim -32 Soğuk çekirdeği Bize yaklaşınca sevinirim Esenler 80 cm olsun hele
-
Ana çıktı sıcak bile kalmış ortalamada =D=D
-
Kontrol afete götürüyor olayı resmen bakmalısınız
-
-
Kontrol afete götürüyor olayı resmen bakmalısınız
kontrol delirmiş aga kaçın
-
-
-
-