Avrupa modeli -14 derecelik 850 hpa ve muhteşem 500 soğuğu ile dek verdi. Böyle kuzey kesimler coşar.
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık mustafa28
Yorum yapan,takip eden herkese teşekkürler
-
Avrupa modeli -14 derecelik 850 hpa ve muhteşem 500 soğuğu ile dek verdi. Böyle kuzey kesimler coşar.
Kerem hocam tam net birşeyi nezaman söyleriz ?
-
Takip ettiğiniz için teşekkürler sonra ki güncellemelerde görüşmek üzere
-
Kerem hocam tam net birşeyi nezaman söyleriz ?
Cuma
-
Cuma
Peki şu görüntüde doğu karadeniz için bir tahmin söylermisiniz? rica etsem tabiki müsaitseniz
-
850 hPa-14, İstanbul sahilde yerde kaç dereceye tekabül ediyordu? Kerem Ökten
-
Eğer söz konusu dek ise 1030'luk yüksek bizi tatmin etmez. Yükseğin kolları ne kadar çok olursa o kadar iyi. Mesela 1045 harika. Ben Amerika modelini takip ediyorum 1.5 aydır. Avrupa modeli paralele geçince toparlayamadı kendini.
-
850 hPa-14, İstanbul sahilde yerde kaç dereceye tekabül ediyordu? Kerem Ökten
8 derece fark yapar yer ile. Gece -6 gündüz -2
-
Silivri ve civarı kar haritasında boş gozukuyr benmi yanlış okuyrm silivro ve civarına trakyayi etkilemeyecekmi
-
Kerem hocam Twitterdan bekliyoruz
-
- Resmi Gönderi
Silivri ve civarı kar haritasında boş gozukuyr benmi yanlış okuyrm silivro ve civarına trakyayi etkilemeyecekmi
Onu CAN üstada sor :)))
-
- Resmi Gönderi
Bir cevap gelir
-
- Resmi Gönderi
Silivri soğuk oluyormuş, ondan göstermemiş olabilirler mi?😉
-
Soğuk zamanı yağış olmadığı içindir diye düşünüyorum
-