- Resmi Gönderi
Nesin sen bütün forumun hayal ettiği senaryo falan mı!?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNesin sen bütün forumun hayal ettiği senaryo falan mı!?
Tövbe estağfirullah modellere ne olmuş öyle
Tövbe estağfirullah modellere ne olmuş öyle
Geliyorum diyor yavaş yavaş
Modelleri şuan ki senaryo halleri ile görüp yüksek beklentiye girmeyelim. Saatler yaklaştıkça ufak tefek prüzler maalesef oluşuyor. Kar olayını minumum da beklemek daha mantıklı olur. Benim gördüğüm ve günlerdir takip ettiğim kadarı ile sistemin tam güç yönlü gelişi inişi belirli değil.
Modelleri şuan ki senaryo halleri ile görüp yüksek beklentiye girmeyelim. Saatler yaklaştıkça ufak tefek prüzler maalesef oluşuyor. Kar olayını minumum da beklemek daha mantıklı olur. Benim gördüğüm ve günlerdir takip ettiğim kadarı ile sistemin tam güç yönlü gelişi inişi belirli değil.
Hocam omega blok beklentisi varmış 15 gün o ne oluyor? rica etsem açıklarmısın
Hocam omega blok beklentisi varmış 15 gün o ne oluyor? rica etsem açıklarmısın
Omega blokajı bir nevi atlantik ve İzlanda tarafından gelecek gelişecek alçak basınçların duvar gibi engellenmesine. Soguk akışın tek yönlü olmasına sebebiyet verir. avrupanın tamamına yüksek basınç hakimeyeti oluşur. Şuan modellerde ardı arkası kesilmeyen soguk inişleri Avrupanın dogusundan yani tam da bizim ülkemize odaklı inişler oluşturur. Kutuptan salınan tüm soguklar bu omega blokajı sayesinde tek tip yönlü iniş yapar.
Bi kaybolduk gittik neler olmuş öyle heyy maşallah. Beklentiyi olabildiğince düşük tutuyorum ama insan heyecanlanıyor
Bi kaybolduk gittik neler olmuş öyle heyy maşallah. Beklentiyi olabildiğince düşük tutuyorum ama insan heyecanlanıyor
Kemençe ilaçtır hocam hepsini öyle indirdim :D
Kemençe ilaçtır hocam hepsini öyle indirdim :D
Senin Allah'ına kurban hocam ne var ne yok indiriyorsun bu aralar eline sağlık 😎😂
hazır mıyız kim paylasiyor
61 liler talipti
hazır mıyız kim paylasiyor
Saadet de hocam bugün dümen
Saadet paylaşacsktı olmazsa Sibirya T.Y.B(GUGUL) oda olmasa ben atarım
Saadet paylaşacsktı olmazsa Sibirya T.Y.B(GUGUL) oda olmasa ben atarım
Ben teldeyim hocam cay aldim izlicem bugün.