Bu da rüzgar
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
ecwmf ile gfs akşam güncellemesi kuru soğuk demiş böyle bir potansiyalin kaçması üzücü
-
Kaçan yok daha vade var bence güzel gidiyoruz diyagramda güzel
-
- Resmi Gönderi
ecwmf ile gfs akşam güncellemesi kuru soğuk demiş böyle bir potansiyalin kaçması üzücü
Kaçan bir şey yok tabii, daha 90. saatler kesin değil, takip ediyoruz çok da heyecan yapmadan ama umutsuzluğa da kapılmadan.
-
Böyle birsoğuğa Azor'un gücü yetmez. Arkadan Sibirya'nın ittirmesi lâzım.
-
>>>WinteR<<< hocam ilerleyen vakitler daha hareketli geçecek sanırım bu hafta full hareketli
-
Hocam peki cepe yagislari olurmu
Yok reis yüksek basınçlı sistem bu keşke öyle bir ihtimal olsa İstanbul +30 cm kar görür
-
-
Kaçan bir şey yok tabii, daha 90. saatler kesin değil, takip ediyoruz çok da heyecan yapmadan ama umutsuzluğa da kapılmadan.
öyle tabiki hocam lakin beni üzen hem gfs'de hem ecmwf azor dayanamayıp yatıyor bunda modeller hem fikir gibi görüyorum böyle bir seneryoda çok parlak bir tablo olucağını düşünmüyorum
-
- Resmi Gönderi
erdem0 eline sağlık kardeşim 👏👏
-
Bu arada yine klasik ecmwf gfs ye uydu.Yarın veya bu gece gfs değişir peşine ecm uyar yine
-
gece gfs'de görüşmek modumuzu düşürmeyelim sinerji
-
- Resmi Gönderi
takip edenlere teşekkürler
Eline emeğine sağlık Erdem
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler..
Gfs de buluşmak dileğiyle
-
Yasin71 dümen sende hocam indir balinayı bize gece, umarım içmez yine gfs
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Herşey aslında güzel rayında giderken 96 saatlik durumda kutu içerisinde aldığım alçak basınç azora rotayı değiştiriyor.ve 200 saatlerde kadar ok yönünde sabit bekliyor. Azorun kuzey batılı hamlesi ile iyice yer ediniyor bu kısmı sogukların dengesiz bir şekilde inmesine sebebiyet veriyor. Bu kısmı takip etmek lazım
-