>>>WinteR<<< hocam ilerleyen vakitler daha hareketli geçecek sanırım bu hafta full hareketli
Aynen saç baş yolduracak daha yolun başında iken
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur>>>WinteR<<< hocam ilerleyen vakitler daha hareketli geçecek sanırım bu hafta full hareketli
Severiz hocam savaşmayı sıkıntı yok enninde sonunda zafer bizim olacak umarım bu gfs akşam gene içmez
Dolar weatherbelli de vurmuş anlaşılan .Ara saatlere weather.us'tan bakacağız artık.
Çıktılarda anadolu yakası sınır soğuklukta daha şanslı görünüyor.
>>>WinteR<<< üstad, kendi adıma teşekkür ederim, her zamanki gibi anlatımların açık ve anlaşılır, eğitici 🙏
>>>WinteR<<< üstad, kendi adıma teşekkür ederim, her zamanki gibi anlatımların açık ve anlaşılır, eğitici 🙏
Ne demek bizlerde anladığımız kadar sizlere anlatıyoruz
Ne demek bizlerde anladığımız kadar sizlere anlatıyoruz
Hocam sade ve anlaşılır anlatıyorsun. Teşekkür ederim grup adına
Eline sağlık
Her ECMWF güncellemesine uyuyor şu caps :D
Yarın sabah çok farkı çıktı sunucak
ECMWF
168 h tam bizim gönlümüze göre sonuçlanıcak nasip.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Herşey aslında güzel rayında giderken 96 saatlik durumda kutu içerisinde aldığım alçak basınç azora rotayı değiştiriyor.ve 200 saatlerde kadar ok yönünde sabit bekliyor. Azorun kuzey batılı hamlesi ile iyice yer ediniyor bu kısmı sogukların dengesiz bir şekilde inmesine sebebiyet veriyor. Bu kısmı takip etmek lazım
gfs'nin sabah inceledim alçak basınç o kadar ısrarcı değil öğlenle akşam çıktısında belirmiş daha çok gece nasıl bir çıktı sunacak bakalım
Yasin71 dümen sende hocam indir balinayı bize gece, umarım içmez yine gfs
Umarım dostum 🙏
Umarım dostum 🙏
1000ml türk kahvesi ver hocam kendine gelir