Uzun vadesi berbat gerçi çok değişir yine
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
-
-
- Resmi Gönderi
Güncelleme bitmiştir takip eden herkese teşekkürler 👏
-
Zonguldakli67 sen paylaşınca afrika atak geliyor ha ayar mı yaparsın anlamadım gitti. Yılbaşında güzel piknik havası var
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 furkankaya55 ellerinize sağlık abiler..
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
Yıl başına bize ekmek çıkar👍
-
Model sonu soğuklar İspanya ya bile indi bize gelmedi.
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 sen paylaşınca afrika atak geliyor ha ayar mı yaparsın anlamadım gitti. Yılbaşında güzel piknik havası var
Öyle hocam sadece kendime kar yağışı alıyom😅. O afrika hikaye bence. Ens de azor oradan yükselmiyordu 🙄
-
Yıl başına bize ekmek çıkar👍
Bana kalırsa senaryolar gerçek gibi tam aksine ocak ilk haftası sıcak tarafta kalabiliriz. Bize sistem gelirse ocak ilk Hafta sonundan sonra
-
2021 Şubat sistemi oncesinde de gronland blokaji ve sicak atak vardi. Sadece söylüyorum🙊
-
Avrupa üzerinden gelişmekte olan ab kuzeyin toparlanağına işarettir. Hali hazırda sarkan bir soguk var onun son emarelerini görüyoruz.
Grönland bile işaret ediyor kutup toparlanacak soguklar geri çekilecek diye. Bu önümüzdeki sistemden sonra min 10-12 gün ciddi bir atak zor
-
- Resmi Gönderi
Avrupa üzerinden gelişmekte olan ab kuzeyin toparlanağına işarettir. Hali hazırda sarkan bir soguk var onun son emarelerini görüyoruz.
Grönland bile işaret ediyor kutup toparlanacak soguklar geri çekilecek diye. Bu önümüzdeki sistemden sonra min 10-12 gün ciddi bir atak zor
Etme eyleme hocam sibirya bekliyoz biz🙄💥
-
Son saatlere doğru baktığımızda stratosfer ısınması ile birlikte alt katmanlara soğuk kaçağı olası duruyor, bize Ocak ilk hafta gibi ekmek çıkacak gibi duruyor...
-
Modelle yola çıkan yolda kalır, hem 25 inden sonra hem de 31 inden sonra iki ayrı sistem beklentim devam etmektedir. Ayrıca Ocak ilk haftasında da önümüzdeki 21 sistemi gibi hızlı bir sistem gelebilir.
-