Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Ben 300 saatte bakmam 8 aralıktan sonra kaç saat olmuş ona bakın 300 saat beni kesmez
-
6-6 gidiliyor hala,salın gitsin küçük enişte GFS 'yi..24-12 vsvs rahat etsin hem paylaşan hem takip eden yav
Saadet istekli istekli paylaşıyor abi bizde ses etmedik 😂
-
- Resmi Gönderi
Kimse gelmezde diyemez gelirde diyemez bekleyip göreceğiz gün gün. Gelmesi gelmemesinden daha muhtemel
-
müsait olan toplam kar haritası atabilir mi çok merak ettim :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Ben 300 saatte bakmam 8 aralıktan sonra kaç saat olmuş ona bakın 300 saat beni kesmez
Modelin 300. saatinde ki bu görüntü olmasa ben yazmıştım diye ortaya çıkmayacağını göre, 300. Saatte gözüken sistem için yanılma derim.
-
bu senaryo kötü bence sahil için yeterli soğukları indirmedi sanki
-
Saadet istekli istekli paylaşıyor abi bizde ses etmedik 😂
Ne yapsam yaranamıyorum sizee
-
- Resmi Gönderi
342 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
soğuk bakımından çok yetersiz ama akdenizin işlemesi harika. 1-7 ocak arasi Zonguldakli67 hocamin dediği gibi bişeyler olma ihtimali yükseliyor.
-
- Resmi Gönderi
Takip eden 87 üyeye selam olsun 🙌🏻
-
bu senaryo kötü bence sahil için yeterli soğukları indirmedi sanki
Marmara sistemi olur kardeşim bu görüntüye göre, batı Karadeniz alır. Orta ve Doğu Karadeniz izler.
-