GFS gece bende
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
guclenmesi 00:30 dami basliyordu
-
- Resmi Gönderi
guclenmesi 00:30 dami basliyordu
Evet
-
eps soğuk çıktı demiş bir kere'de modeller bizim lehimize yanılsın
-
eps soğuk çıktı demiş bir kere'de modeller bizim lehimize yanılsın
Soguk çıktı zaten.10 gün öncesinden Tum senaryoların -20 verdiği bir sistem gelmedi gelmiyecekte zaten. Ama ortalamada yb ab konumu. Soğuğun gücü şu süreye göre gayet iyi
-
yavaştan hgazırlyıım sekmeleri ben
-
Bana göre soğuk senaryo.
Ben demiştim ecmwf ana senaryo soğuk senaryo diye, nasıl bildim ama ben bu işi biliyorum yav üstüme tanımam tek geçerim.
-
Ben demiştim ecmwf ana senaryo soğuk senaryo diye, nasıl bildim ama ben bu işi biliyorum yav üstüme tanımam tek geçerim.
Hocam sistem alma ihtimali varmı sen bunuda de bakim
-
Yinede gelmez dememek lazım yüzde 1 bile olsa o ihtimal çiğ etkisi gibi büyür ana fikir olur
-
Baya sürpriz oldu hocam. Valla helal olsun 😊
-
Model paylaşılacak mı
-
hocam 12 saat 12 saat paylaş elin yorulmaz atamıyorsan ben atarım
-
evet başlıyoruz
-
2. yarı yı devralırım uyku çökerse :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS - gece güncellemesi başlamıştır arkadaşlar soğuk bir günde model takibi yapmak kadar güze lbirşey yok iyi takipler
-