- Resmi Gönderi
İnsallah böyle bişey gelmez dışarda kalan insanlar var hayvanlar var yazık günahtır
Gelmez yolda kaz gibi yolarlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnsallah böyle bişey gelmez dışarda kalan insanlar var hayvanlar var yazık günahtır
Gelmez yolda kaz gibi yolarlar
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık canım ellerin dert görmesin beğeni atmaya gidiyorum şimdi
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline emeğine sağlık. Takip ve yorumlar için teşekkürler herkese. Bol karlı güncellemeler olsun, iyi geceler 👏❄️🙏
Tüm ülkeye çalıştık bu gece :D fazla geldi ama
Off çok fantastik
>>>WinteR<<< hocam geçen kutupayı larını görüyormusun yoldan gidiyorlar :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bi ocak sistemi dahamı geliyor
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık canım ellerin dert görmesin beğeni atmaya gidiyorum şimdi
eyw hocam çok fazla geldi busefer
hocam 6 7 ocak sistemi bence erimeyecek sapma olursa birdaha böyle sistem alamayız bunu da kaptıramayız verileri değerlendirip bi bakalım sistemin gelme olasılığı kaç size göre Zonguldakli67
izmir bile 30 cm kar görür kıyılar sağlam bir sistem 9 gün var daha
Bazı arkadaşlar gene kendini kaptırdı gidiyor =D
Saadet meydanda görünmüş gördünmü :D
Benim konumum da kış olmuyor. Artık net anladım 😂
Time To Relax
Sinerji 😏
2017 den sonra bi ilk duralım az 9 gün varmış bak aklımı çeldi sistem :D
yok hocam :D
İnsallah böyle bişey gelmez dışarda kalan insanlar var hayvanlar var yazık günahtır
haklısın evet ama ülkenin yağışlara ihtiyacı var onlara bu zor günde yardım etmemiz barınak yapmamız yemek vermemiz gerekiyor fakat 1 sene içinde kaç göl kurudu bu açıdan da bakmamız lazım