>>>WinteR<<< hocam geçen kutupayı larını görüyormusun yoldan gidiyorlar :D
Ben şahsen beğenmedim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur>>>WinteR<<< hocam geçen kutupayı larını görüyormusun yoldan gidiyorlar :D
Ben şahsen beğenmedim
Hasan61 eline sağlık güncelleme için konuşacak olursak son 1.5 gün aşırı süper yogun dek yağışı verdi. Diger kalan bölüm boş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bi sistem gördüm sanki
Hasan61 eline sağlık güncelleme için konuşacak olursak son 1.5 gün aşırı süper yogun dek yağışı verdi. Diger kalan bölüm boş.
gfs nin tamamını dolu görmek nasip olur inşallah =D
Bize Ecmwf gibi görüntü lazım. Arkadaşlar iş kesimleri donduracak sadece batı, orta ve dogu Karadeniz sahil kesimi etkileyecek sistem lazım değil. Sıf enerji maddi kayıp olur. Allahın işine karışılmaz ama inş böyle olmaz.
Bize Ecmwf gibi görüntü lazım. Arkadaşlar iş kesimleri donduracak sadece batı, orta ve dogu Karadeniz sahil kesimi etkileyecek sistem lazım değil. Sıf enerji maddi kayıp olur. Allahın işine karışılmaz ama inş böyle olmaz.
ecmwf tüm ülkeye çalışıyor
hocam 4 5 güne net bir görüntü elde ederiz
gfs nin tamamını dolu görmek nasip olur inşallah =D
Ecmwf çok önemli değişecek ama inş fazla değişim olmaz. Cuma ya az çok belli olur cuma mübarek gün.
ecmwf tüm ülkeye çalışıyor
Hava da yıldız saymaktan radar rakibi yapmaktan iyidir. Şuan oldugu gibi
Ecmwf çok önemli değişecek ama inş fazla değişim olmaz. Cuma ya az çok belli olur cuma mübarek gün.
Hayırlısı olur umarım ecmwf fazla değişmezse pazar gününe kurdele keseriz yılbaşında sistemin açılışını yaparız inşallah :D
Diyagramlar fırlar
hocam şuan zaten donuyorum ay var ama kapatıyor bulutlar onu sabah sanırım dek alacağız sahilde örtü yaptı okullar tatil edildi sanırım köyden gelenler için ve yarın yağış dek olarak devam edecek
yağış olsa istanbul senenin ilk ve en güzel ilk yağışını alıcaktı fakat kütle sorunumuz vardı
Gece güncellemesi son 36 saat dışında boş çıkmış