Grönland haddinden fazla yükseliyor. Buda atlantik açıklarındaki izlanda ab si derinleştiriyor.derinleşen ab avrupaya parazit saçıyor
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Güzel ben beğendim😅 gayet ısıtmalı Bi güncelleme oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ben dün böyle bir görüntü aldığımızı hatırlamıyorum :D
-18 nerde
-
- Resmi Gönderi
İzlanda aktif olacak ki bazı ülkeler yağış alsın hep kendimizi düşünüyoruz ufak ufak aldık alıyoruz sistemleri
Zam yapan marketler gibisiniz .
-
İzlanda aktif olacak ki bazı ülkeler yağış alsın hep kendimizi düşünüyoruz ufak ufak aldık alıyoruz sistemleri
abi adamlar kış boyu -14 lerle takılıyor :D biz +10 larla kan kardeş olduk :'D
-
Geliyorrreee
-
Geliyorrreee
Abi ocak tahmini bekliyoruz ve ilk sistem ne zaman güçlü mu
-
cografyaciburak hocam sizin açtığınız konuda yalan oldu galiba
Atmosfer dinamiktir,Basınç dizilimleri 5 mb bile fark ettirir.Kutup soğukları güney enlemleri tekrar ziyaret edecek ve o tarihler de şuan ki verilere göre endeksleri negatif -1 veya nötr olarak bekliyorum.Uzun soluklumu kısa soluklumu bunları bilemeyiz yağışı da bilemeyiz şuan da sıcaklık konusunda düşük sıcaklık olarak tahmin yapıyoruz..Mevsim normallerinin 3-6 c az olmasını bekliyorum bu da ortalama 10 yıl baz alındığında iyi bir oran.O yüzden gelin bekleyelim size tarihi verdik ben tekrar konu hakkında yazana kadar arkanıza yaslanın geliyor
-
bence biz alalım onlar hep alıyor bize kışta ancak 1 2 kere geliyor
-
Ee ne oldu güncellemeye bağlı kalmayın bakınız diyagrama 6 saate göre yorum yapsaydık bu işi yapmazdık . Diyagrama inanmam ama son görüntüye göre yorumluyorum o yüzden takipte kalalım fazla umutlanmadan takip edeceğimiz tarih var en azından
Kalın sağlıcakla
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İzlandanin durumuda önemli
-
Onu sadece gfs şişiriyor bende anlamadım
-
- Resmi Gönderi
Nasıl durumun 😅
-
Nasıl durumun 😅
:D bunu ben yazcaktım ya
-