Normal akış derken baba bir sistem alma olasılığımız en fazla ne zaman. Yoksa 7-10 arasından sonra güçlü bir sistem olma olasılığı yok mu diyorsunuz bütün kış
Veriler ocak 7-10 ve ocak sonu şubat başını işaret ediyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNormal akış derken baba bir sistem alma olasılığımız en fazla ne zaman. Yoksa 7-10 arasından sonra güçlü bir sistem olma olasılığı yok mu diyorsunuz bütün kış
Veriler ocak 7-10 ve ocak sonu şubat başını işaret ediyor.
modeller çok dönuyor zaten çok kesin konusuyorsunuz mesala kıyılara kar yağmaz derdi herkes yağdı hem de iyi yağdı çok kesin konuşmaya gerek yok
Ben anlık model yorumcusuyum. Modeller ortada veriler ortada.
Uzun vade için konuşmak gerekirse ocak 7-10 gibi sistem alırsak ondan sonra ki gelecek sistem ocak sonunu bulur. Ssw ısınması bariz veriliyor. Model sonlarına bakarsanız.
Saadet bu gece güncellemesinde sendemiyiz. Mikrofonlar Trabzon da mı?
Ben anlık model yorumcusuyum. Modeller ortada veriler ortada.
Uzun vade için konuşmak gerekirse ocak 7-10 gibi sistem alırsak ondan sonra ki gelecek sistem ocak sonunu bulur. Ssw ısınması bariz veriliyor. Model sonlarına bakarsanız.
Hocam tam olarak bilmediğimden soruyorum ssw ısınması sonucu kutuplardaki rüzgarlar darbe yiyip soğukları serbest bırakıcak di mi ? Yoksa bambaşka bir şey mi
Hocam tam olarak bilmediğimden soruyorum ssw ısınması sonucu kutuplardaki rüzgarlar darbe yiyip soğukları serbest bırakıcak di mi ? Yoksa bambaşka bir şey mi
Kış mevsiminde kutuptaki soguk Polar vorteks rüzgarı tarafından çevrilidir. Bu Polar vorteks rüzgarı zayıfladığı zaman soguklat güney enlemlere taşınır.
Polar vorteks rüzgarları gereğinden fazla yavaşlarsa ve doğu istikametine dönerse kutup soğukları güney enlemlerde felaketlere yol açabilir.Bu sırada arktik bölgesine bir antisiklon(yüksek basınç) yerleşeceği için(kutup soğuklarını çevreleyen rüzgarlar yavaşlar) kutup bölgeleri ortalamadan daha sıcak olacaktır.Güney enlemler ise daha soğuk.Bunun sebebi ani stratosfer Isınması yani Ssw dir.
İyi geceler gece paylaşımı yapılacak mı
Güncelleme iyise paylaşan bir fedai çıkar :))
İyi geceler
Pc de müsait olan varsa atar arada derede..
Güzel yağışlar var
Güncelleme akşam ki gibi aynı devam ediyor.
Israrcı İzlanda
Ezik azor.