İtalyanlar selamımızı almıştır sanırım
Gugul inecek bize dur hocam ozaman şapkayla selam vericem onlara ben Judoh bile Türkiye %80 daha şanslı diyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİtalyanlar selamımızı almıştır sanırım
Gugul inecek bize dur hocam ozaman şapkayla selam vericem onlara ben Judoh bile Türkiye %80 daha şanslı diyor
İzobarlar dek için sıkıntılı
Vallahi Sizi anlamıyorum en iyi tahminciler burada halen sağ sola bakarsınız .
Hadi birde sıcak senaryo olsun bu bari .
Vallahi Sizi anlamıyorum en iyi tahminciler burada halen sağ sola bakarsınız .
Hocam şimdi tabiki ülkemin vatandaşına daha çok inanırım güvenirim sadece meraktan bakıyorum zaten sizin dedikleriniz resmen harfi harfine uyuyor. Ben sadece o İtalyanlar çok hayal görüyor onu demek istiyorum sjfjsjfks
Hocam şimdi tabiki ülkemin vatandaşına daha çok inanırım güvenirim sadece meraktan bakıyorum zaten sizin dedikleriniz resmen harfi harfine uyuyor. Ben sadece o İtalyanlar çok hayal görüyor onu demek istiyorum sjfjsjfks
Herkese yetecek kadar var İtalya da alacak nasibini bende şakasına yazdım .
Herkese yetecek kadar var İtalya da alacak nasibini bende şakasına yazdım .
Avrupa ve Asya donacak desene
Neredeyse 400 saate yakın bir zaman var bence havaya girmek için erken. Hocalarımız zaten Ocak ikinci yarısı için umut dolu yorumlarda bulunmuşlardı. Hayırlısı ne ise ülkemiz için onun olması dileğiyle.. İyi günler
Ülkemizin %90 faydalanıyor ve bu kar haritasını üzerine çok hayal kurulur
20 Ocak'taki sistemde soğuklar çok güzel ama yağış? Yağış soğukla denk geliyor mu?
Bence modellerin gösterdiğinden daha fazla yağış ve dek olarabilir genelde tam nokta atışı tutturamıyorlar bazen çözünürlükten kaynaklı
Denizlerin sıcaklığı - üst seviyedeki sıcaklık derken bunlarda ek olarak uygun yani
:D
20 Ocak'taki sistemde soğuklar çok güzel ama yağış? Yağış soğukla denk geliyor mu?
daha 15 gün gibi bir süre var şu anda yağış hesabına girilmez