- Resmi Gönderi
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Tum yazilacaklar bitmiş
Ben atayım ikinci yarıyı dedim atmaya başladım herkes sustu yav .
Malatya Yeşilyurt Emirhan sorar nasıl?
Önümüzdeki günlerde bir ışık
-
- Resmi Gönderi
Devamında yine bir atak gelirdi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sürekli verdiği sistemi Öteliyor
-
2 güne kalmaz ecmwfye uyacak dedi dersiniz 😈🥶
-
Avrupa modelleri ecmwfye hem fikir sadece gfs diğer modellere ters köşe
-
beyler bu 13 ocaktaki sistemde bursaya kar yağarmi
-
Ocak sonu ,❄️🌨️😎🥶🌩️💨🌬️🌀
-
Öyle görünüyor ♥️ biraz daha bekleyip soknnokta pazar akşamı konur ☺️
-
Mert bey
Bölgesel bazda forumda açıklamalar var.Güncelleme takibinde şuraya yağarmı buraya yağarmı dediğinizde konu dışına çıkıyoruz.Değerli hocalarımız tüm bilgilendirmeleri ilgili forum sayfalarına yazıyor zaten...
-
- Resmi Gönderi
Mert bey
Bölgesel bazda forumda açıklamalar var.Güncelleme takibinde şuraya yağarmı buraya yağarmı dediğinizde konu dışına çıkıyoruz.Değerli hocalarımız tüm bilgilendirmeleri ilgili forum sayfalarına yazıyor zaten...
yine de alalım buraya belki takip edilmemiş olabilir.
Eren usta cevap yazdı marmara konusuna.
Aleykumselam
Mert yl buraya da alalım Bolge konusuna..
Mert yl sistem ull olduğu için çok oynak son gün netleşir
-
cografyaciburak izmirde durum ne olur
-
- Resmi Gönderi
cografyaciburak izmirde durum ne olur
YAĞMUR OLUR KAR YOK
-