Vade yaklaştıkça o izlanda ablerine şükredeceğiz çünkü onlar sayesinde inecek çoğu sistem. Grönland ile Azorun birleşmesine engel olacak. Ocak ayının son günlerinde Sibirya da işin içine giriyor.
Heh benim gugulun yik geç ortalığı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVade yaklaştıkça o izlanda ablerine şükredeceğiz çünkü onlar sayesinde inecek çoğu sistem. Grönland ile Azorun birleşmesine engel olacak. Ocak ayının son günlerinde Sibirya da işin içine giriyor.
Heh benim gugulun yik geç ortalığı
Sabah guncellemesi baya batilatti
azorun ayin 13-14 undeki pozisyonu ile 15-16 daki pozisyonu arasinda ben baglanti kuramadim. 14-15 inde bati tarafimiza bu kadar sokulmayabilir. durum bambaska senaryoya evrilir guzel bir surpriz olur.
Sabah guncellemesi baya batilatti
İyi batılı olur inşallah
Gfs orta karadenizdenn girmis iconda batilayip doğu karadeniz'den.
16 saat kala her şey değişti senaryoyu tekrar yazın dedi gfs ull koptu bazı arızalar yarattı ama en azından İstanbullu biraz olsun kurtardık cuma günü fena yağış var mesela.... gece güncellemesinde herşey bitti demiştik neredeyse görsellik kara kalmıştık şimdi herşey ecmf kaldı .
Azor askerden yeni gelmiş.
Soğuk taraftayız güzel 🥶🌨️❄️ sibriyanin ayak seslerini duyabiliyorum yavaş yavaş
Her şey tepetaklak oldu 2. Sistem fena bir hal aldı zemheri soğukları heryerimizi sardı bu sistemi hafta sonuna kadar bizim coğrafyada tutabilirsrk iyidir.
Her şey tepetaklak oldu 2. Sistem fena bir hal aldı zemheri soğukları heryerimizi sardı bu sistemi hafta sonuna kadar bizim coğrafyada tutabilirsrk iyidir.
2. Sistem 20 si gibi olan mı
EVETTTT
Hocam 18 sinden sonra zaten bizim enlemleri mize soğuk bir atak gelmesi muhtemel ao ve nao 20 sinden sonra nerdeyse nötr olacak 🥶🌨️❄️
Çok hareketli haftalar geliyor geceleri uyumayıp takip edeceğimiz sistemler olacak 🥶🌨️❄️
Ben azorun öyle yükseleceğini zannetmiyorum yükselecek dede İtalya'yi içine alıpta yükselir.
İlk Hesaplamam Batı Karadeniz'e Kadar İNER .....
Sabah ola hayrola diyelim .
inşaALLAH
Gene Takip Edelim Bakalım ...