eline sağlık Yasin71
Teşekkürler ☺️🙏
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştureline sağlık Yasin71
Teşekkürler ☺️🙏
Vay vay vay ne diyorsunnnn 🙂
Sana göre bu şekilde gelme olasılığı yüksek mi 19-20 ocak'taki soğuk salınımın, yoksa soğuk çıktılardan biri mi
Blokajlı sistemler lazım hep vurkac sistemi veriyor modeller
Veren senaryolar da olacak. Bu arada uzun vadede azor sirkülasyon halinde ust uste ab getirecek izlandadan. Bir tanesi vurur elbet
Eline sağlık
Eline sağlık
Teşekkürler başkanım 🙏
dahada duzelecek dahada guzellesecek...!
(umut ediyorum)
Yasin71 ellerine saglik bu aralar bizler icin cok yoruluyorsun cok aktif olamasamda goruyorum..
tesekkur ederiz
Yasin71 ellerine saglik bu aralar bizler icin cok yoruluyorsun cok aktif olamasamda goruyorum..
tesekkur ederiz
Teşekkür ederimm 👏☺️ elimizden geldiğince müsait olduğum müddetçe paylaşıma devam inşAllah kardeşim
Teşekkür ederimm 👏☺️ elimizden geldiğince müsait olduğum müddetçe paylaşıma devam inşAllah kardeşim
Ben de çok yoruluyorum. Bana hep afrikacı diyorsunuz 😂
Polis01 Yasin71 elinize emeğinize sağlık abiler.
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar.
Sonradan göz attım bende ,model yorum edemem pek ama iyi mesaj okurum.
Yine bir kaç mesaj gördüm (görmedim)
Birbirimize birer adım fazladan atalım,biraz daha iyimser,biraz daha hoşgörü,biraz daha "olabilir" ile bakalım, görelim, görmeye çalışalım.
Burada bu kadar zaman,bu kadar insan neden bulunuyoruz? Amacımız malum ve hep beklenen.
Parmak izi gibiyiz, hepimiz farklı farklıyız ama insanız vesselam.
Kırmadan, dökmeden, kızmadan,alay etmeden,hafife almadan,hakaret etmeden hep ılımlı ve olumlu olmaya çalışarak DEVAM EDİYORUZ İNŞAALLAH..
Hayırlı geceler herkese..
Saadeti unutmayın! Bu arkadaşımız en zor, en sıkıntılı zamanlarda model paylaşımı yapmıştır ve hep bu yüzden afrika atakları kendisine denk gelmiştir 😅
Saadeti unutmayın! Bu arkadaşımız en zor, en sıkıntılı zamanlarda model paylaşımı yapmıştır ve hep bu yüzden afrika atakları kendisine denk gelmiştir 😅
👏🏻👏🏻👏🏻 Duyduğum en doğru sözler bunlar 😅
Bütün bu soylenenler Saadet in Afrikaci oldugunu degistirmez
Daha Çok GösterPolis01 Yasin71 elinize emeğinize sağlık abiler.
Takip ve yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar.
Sonradan göz attım bende ,model yorum edemem pek ama iyi mesaj okurum.
Yine bir kaç mesaj gördüm (görmedim)
Birbirimize birer adım fazladan atalım,biraz daha iyimser,biraz daha hoşgörü,biraz daha "olabilir" ile bakalım, görelim, görmeye çalışalım.
Burada bu kadar zaman,bu kadar insan neden bulunuyoruz? Amacımız malum ve hep beklenen.
Parmak izi gibiyiz, hepimiz farklı farklıyız ama insanız vesselam.
Kırmadan, dökmeden, kızmadan,alay etmeden,hafife almadan,hakaret etmeden hep ılımlı ve olumlu olmaya çalışarak DEVAM EDİYORUZ İNŞAALLAH..
Hayırlı geceler herkese..
Whisper Teşekkür Ederim Reis 😊👏🏻
Bütün bu soylenenler Saadet in Afrikaci oldugunu degistirmez
Gece gfs ye beklerim 😂