- Resmi Gönderi
var var herkez erketede bekliyor sessiz sessiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturvar var herkez erketede bekliyor sessiz sessiz
ustat 1000 lerce veri biriminden anlik olarak parametler alinarak bir takim algortmalar(yuzlerce) ile karsilastirma hesaplari yapiliyor. ve YAPAY ZEKA dediginiz sey kendiliginden var olmuyor yine insan akli ile daha once gerceklenen senaryolar uzarinden yapiliyor bu modellemeler. cok basite aliyorsunuz ama o kadar basit seyler degil. cok hakim degilim ama en altindan soyluyorum 1 milyon satir koddan bahsediyoruz.
Buna karşı bir şikayetimiz yok.atmosferi görebiliyormusun hayır.tutabiliyormusun hayır.yıllar önce geliştirilen kodlamalarla birlikte atmosferde bulunan uydular aracılığıyla aktarma sağlanıyor bunda hemfikiriz zaten.sorun şu; 10 yıl öncesiyle 10 yıl sonrasında fark çok teknoloji ilerliyor ancak sapma payı da çok ilerliyor.örnek; ahmet bir model yapıyor peşine mehmette yapıyor bunu gören ali de yapıyor derken böyle böyle önüne gelen kodlama yaparak modül oluşturuyor.ben sadece bilinmiş birşeylerin üstüne gidilmesi taraftarıyım onu geliştirmeleri tarafındayım.daha derinlere inersek havaya müdahele edilme olasılığı var nitekim zamanında bölgesel rüzgarların çizdiği rotayı belirlemek için uzaya fırlatılan bir kapsül gibi abd tarafından yani kısacası şu; yapay zekaların bize aktardığı bu veriler sonucunda kalp kırmaya küfürleşmeye değecek bir konu yok baki olan dostluktur.
Buna karşı bir şikayetimiz yok.atmosferi görebiliyormusun hayır.tutabiliyormusun hayır.yıllar önce geliştirilen kodlamalarla birlikte atmosferde bulunan uydular aracılığıyla aktarma sağlanıyor bunda hemfikiriz zaten.sorun şu; 10 yıl öncesiyle 10 yıl sonrasında fark çok teknoloji ilerliyor ancak sapma payı da çok ilerliyor.örnek; ahmet bir model yapıyor peşine mehmette yapıyor bunu gören ali de yapıyor derken böyle böyle önüne gelen kodlama yaparak modül oluşturuyor.ben sadece bilinmiş birşeylerin üstüne gidilmesi taraftarıyım onu geliştirmeleri tarafındayım.daha derinlere inersek havaya müdahele edilme olasılığı var nitekim zamanında bölgesel rüzgarların çizdiği rotayı belirlemek için uzaya fırlatılan bir kapsül gibi abd tarafından yani kısacası şu; yapay zekaların bize aktardığı bu veriler sonucunda kalp kırmaya küfürleşmeye değecek bir konu yok baki olan dostluktur.
arkadaşlar konu dağılmasın artık daha fazla sohbet yerinden devam edelim
anliyorum hocam size katiliyorum. daha musait bir zamanda daha farkli bir baslik altinda devam ederiz sohbetimize. bilgilendirdiginiz icin tesekkurler.
anliyorum hocam size katiliyorum. daha musait bir zamanda daha farkli bir baslik altinda devam ederiz sohbetimize. bilgilendirdiginiz icin tesekkurler.
Bilgim yettiğince yardımcı olurum şimdi paylaşım zamanı kolay gelsin.🙂
Bilgisayarı kapattım hocam şimşek cakiordu kusura bakmayın. Yasin71 eline sağlık şimdiden
Bilgim yettiğince yardımcı olurum şimdi paylaşım zamanı kolay gelsin.🙂
Çerkeş hocam herşeyi yapay zekaya bağlamışsın yalnız unuttuğun bişi var yapay zekanın başında da bir insan hatta insanlar var. Atmosferi göremiyoruz demişsin? Elle tutulan bir veri yok demişsin.? Yani bu modeller kafadan atmaca sallamaca mı yani yada senin deyimle yapay zeka eser mi?
Hocam okyanuslarda oluşan kasırgaların nasıl oluşup ne kadar güçlü ne kadar yer kapsayacak nerde son bulacak adamlar bunu canlı canlı uydu üzerinden takip ediyor. Özelliklerini cinsini vsvs vs
Şimdi sen modellerin yapay zeka ile sıradan sallamasyon olarak üretildiğini iddaa ediyorsun.
Yapay zeka tamam süper bilğisayarlar tamam. Ama bunları takip edip bilğilerini toplayan bir tahminci analizci gurubu da var unutma
HAYIRLI GECELER