2 sistem batı ve orta Karadeniz sistemidir şuana kadar net Zonguldakli67 net 30 cm kar var sana
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Allaha çok şükürler olsun. 252 adam gibi izobarlı giriş gördük
Daha neler göreceğiz hocam daha başlangıç güncellemeleri bunlar
-
- Resmi Gönderi
Fena şeyler geliyor hissediyorum 😅
-
Kırmızı çıkacak kutudan =D
-
Daha neler göreceğiz hocam daha başlangıç güncellemeleri bunlar
19 ocak sistemi inşallah ecm gibi gelir İstanbul mega kent artık beyaza kavuşmayı bekliyor
-
288
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
19 ocak sistemi inşallah ecm gibi gelir İstanbul mega kent artık beyaza kavuşmayı bekliyor
Hocam ben bir şey bilmiyorum siz ne derseniz o olsun
-
Fena şeyler geliyor hissediyorum 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık modeller böyle
-
balıkesirdede göremedik daha hiç bişe
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi gibi yapcam artık bende 😅 "ben birsey demek istemiyorum ama belki sistem yoktur".
-
balıkesirdede göremedik daha hiç bişe
İstanbulu etkileyen sizi de unutmaz
-
Kimseyi gaza getirmemek lazım. Bizleri uzaktan takip eden eş dost arkadaşlar modelden anlamayan kesimler için özetle şuana kadar modeller bize diyorki.
Batı orta ve dogu Karadeniz sahil ve kıyı şehirleri şanslı diger tüm bölgeler kuru soguk tehdidi altında.
Ha gelirse bir yağış bir alçak basınç sistemi güneyden yagmuru kara cevrir oda şans artık..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yine Takılı Kaldı Model😅😅
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakın hasan özeti atmış helal hasan tebrikler
-