Kocaman bir kütle geliyor ama işimize yarayacak olan 1 buçuk günlük. Çok hızlı hareket ediyor.
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Atlantikten azora doğru bir AB hareketi var. Azorun dibimizde kadar girmesine neden oluyor sanki.
-
Kocaman bir kütle geliyor ama işimize yarayacak olan 1 buçuk günlük. Çok hızlı hareket ediyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cengiz bak siklon kuzey dogulu nasıl hareket ediyor. Bize böyle bişi lazım sogukları batısına alıp dogusunda yağış ile ilerleyen
-
- Resmi Gönderi
Şimdi sistemin garantiye gelmesi güzel daha da güzel olacak
>>>WinteR<<< hani sen bir yerlere kutu işareti yapıyorsun ya azorun önü kapalı diye oraya 1020 gelir sistem daha güçlenir basınç dizilimleri de harika olur
-
2017 her bakımdan mükemmeldi soguk yağış cepheler 🥲
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cengiz bak siklon kuzey dogulu nasıl hareket ediyor. Bize böyle bişi lazım sogukları batısına alıp dogusunda yağış ile ilerleyen
Sistemim balkanlardan ya da orta Avrupa üzerinden girmesi ve azorun güçlü kalıp bize itmesi gerekiyor anladığım kadarıyla
-
Peki yağış alabilirmiyiz
Yazdım güney kesim şanslı kuzey kesim sıkıntılı iç Anadolu ya bile dogru dürüst ulaşmıyor.
-
Şimdi sistemin garantiye gelmesi güzel daha da güzel olacak
>>>WinteR<<< hani sen bir yerlere kutu işareti yapıyorsun ya azorun önü kapalı diye oraya 1020 gelir sistem daha güçlenir basınç dizilimleri de harika olur
Zaten onu ne hikmetse hemen kaybediyorlar İskandinav yükseğini
-
- Resmi Gönderi
Zaten onu ne hikmetse hemen kaybediyorlar İskandinav yükseğini
Bu sabah 168. önemliydi sizlerin tabiri ile
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Toplam kar haritası
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Toplam kar haritası
Masaüstüne arka plan yapılacak gibi şu güzelliğe bak
-
Bir Hataylı olarak sınırda kalmaktan bıktım 😂 şuna bak Güney kesimin güzelliğine bak bide bizim taraflara bak hey maşallah
-
Kar haritaları bana hiç güven vermiyor hayal gibi geliyor bana sürekli
-
Bir Hataylı olarak sınırda kalmaktan bıktım 😂 şuna bak Güney kesimin güzelliğine bak bide bizim taraflara bak hey maşallah
Güneyin İstanbulu :D
-
Bu kar haritalarında nedense her seferinde Karadeniz 1 metre kar alıyor :D
-