- Resmi Gönderi
Bıraktım hocam ben tahmindi analizdi daha önce açıklamıştım. Uzun bir süre de olmayacağım. Yukarıdaki arkadaşlar biliyor işi bildiğiniz gibi yapın. En başta yazmam hataydı da duramadık işte
Peki hocam saygı duyarım 👏
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBıraktım hocam ben tahmindi analizdi daha önce açıklamıştım. Uzun bir süre de olmayacağım. Yukarıdaki arkadaşlar biliyor işi bildiğiniz gibi yapın. En başta yazmam hataydı da duramadık işte
Peki hocam saygı duyarım 👏
Bilgi paylaştıkça çoğalan hazinedir derler. Biz öğrenmeyi seviyoruz paylaşımcı olarak. Yorumlayan, öğreten herkesin emeğine sağlık, hep söylüyoruz zaten. 🌸
modeli yorumluyacak arkadaş yokmudur çok sessiz kaldı buralar
modeli yorumluyacak arkadaş yokmudur çok sessiz kaldı buralar
ikinci ineceğe odaklandım ben
2. Si daha Batılı. Ülke sistemi olarak iner
120.saatler karşılaştırma
Ecmwf kardeşim şöyle azorun yancağızından sıyrılıp orta Avrupa üzerimden Balkanlara sonra trakyadan ab lerle bir giriş yap da buralar yıkılsın🇹🇷
Bilgi paylaştıkça çoğalan hazinedir derler. Biz öğrenmeyi seviyoruz paylaşımcı olarak. Yorumlayan, öğreten herkesin emeğine sağlık, hep söylüyoruz zaten. 🌸
Sahutt dostumun bu konuda foruma çok katkısı oluyor ve olacak ta. Bonservisi bu forumda Hobiye devam ettiği takdirde data packlerimin yeni sahibi olacaktır kendisi..
daha batılı
Ecmwf gayet iyi gidiyor gfs ye benzer görüntülerin gelmesi muhetemel
Ecmwf gayet iyi gidiyor gfs ye benzer görüntülerin gelmesi muhetemel
Daha iyileri hocam 😉