Sibirya T.Y.B(GUGUL) Bu gece güncellemeyi ben yapabilir miyim? Yeni yaşıma girerken şanslı olacağımı hissediyorum, belki bir şans vurur 😂
Dogum gunun kutlu olsun,mutlu ol senelercee. Bu gece de bizi mutlu edersin insallah 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSibirya T.Y.B(GUGUL) Bu gece güncellemeyi ben yapabilir miyim? Yeni yaşıma girerken şanslı olacağımı hissediyorum, belki bir şans vurur 😂
Dogum gunun kutlu olsun,mutlu ol senelercee. Bu gece de bizi mutlu edersin insallah 😊
Him ozaman şimdiden iyi geceler =D
Hocam yapma ya :D
Saadet umarım gfs sana patlamaz gene sıcak çıktı vermez inşallah
Saadet umarım gfs sana patlamaz gene sıcak çıktı vermez inşallah
Bu gece sıcak çıktıysa denk gelirsem yeni senemden umudu kesiyorum 😂
Yine derinlere daldık model konusunda..
Güzel 24 sistemi öncesi için
ENS 168
192
Güzel 24 sistemi öncesi için
24 sistemini ben kırım üstünden salınır diye tahmin ediyorum eren
24 sistemini ben kırım üstünden salınır diye tahmin ediyorum eren
Sanmam iskandinavdan ötürü inen soğuklar sonucu denizler tepkisiz kalmaz batıdan girer derim .
Sanmam iskandinavdan ötürü inen soğuklar sonucu denizler tepkisiz kalmaz batıdan girer derim .
bakalım
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Bu gece güncellemeyi ben yapabilir miyim? Yeni yaşıma girerken şanslı olacağımı hissediyorum, belki bir şans vurur 😂
Eski yaşını şutlar yeni yaşını kutlarım. Nice güzel yaşların olsun inşALLAH Saadet gece Airbus A380 ucağımızla pastanı keserken sistemleri indirmeyi unutma :-D
bir kereden kesin birşey olmaz vade yaklaştıkça bakarız 😊
Doğum günün kutlu olsun. Dondur boğazı bakalım