Sonradan mahvetti sistemi
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
Akşamı bekleyelim
-
Doğulama var ICON da aynı şekilde
-
Şu azorun tepesindeki 985 mb herşeyin çiban başı
-
Sonradan mahvetti sistemi
Neye göre mahvetti sabahtan 10 kat daha iyi bana göre o zaman
-
Neye göre mahvetti sabahtan 10 kat daha iyi bana göre o zaman
Yağış haritasında birkaç il dışında iyi bir güncelleme değil sabaha göre
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarına kadar hatta Cumaya kadar çok su akar buradan çok iyi ders çıkarmak lazım hiç aceleye gerek yok ,geliyor artık yüzde 85 bu iş tamam ,sadece siklonun konumu önemli oda düzelecek merak etmeyin ,yer bulmaya çalışıyor şuan,ecm bu konuda daha tutarlıdir.
-
Çok güzel bir gunceleme oldu soğuklari batıda hapsetmedi
-
Yağış haritasında birkaç il dışında iyi bir güncelleme değil sabaha göre
Evet yağış konusunda bir tek marmara kötü oldu ama diğer bölgeler için daha iyi bir güncelleme olduğu kesin.
-
- Resmi Gönderi
Batılı gelse iyi olur Doğu şuanda gömülü üstüne bu sistem her yeri kilitler
-
- Resmi Gönderi
Batı için kötü, Doğu için güzel güncelleme.
-
- Resmi Gönderi
mehmet civan cmbrn41 Sefa kazancc elinize sağlık.. Puanlar da geliyor güncelleme bitisinde.
Kardan ulaşmak sıkıntı etti ancak geldim beğeni ata ata
Beğenileri pas geçmeyelim.
Yorumlar da sitem,isyan olmasın..Ne verdi o, yaşar görürüz..Bu saatten sonra takip EDELİM arkadaşlar.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok güzel bir gunceleme oldu soğuklari batıda hapsetmedi
Ben sana ne dedim her an değişir.
-