Sistem biraz doğularsa mükenmel olacak arkadaşlar bu model deklerin %70 çözemiyor
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama
-
Sinan -
30 Kasım 2021 21:28 -
Kapalı
-
-
soğuklar egeye kadar inmişken giritte bi tepki patlasa iyi olurdu
-
-
Sistemin özeti ilk siklonla yurdun tamamı iyi yağış alıyor ve hazır soguklarla direk kar yağışı başlıyor.
Sistem deniz etkisine dönüyor. Trakya dan başlayarak Marmara batı ve orta karadenize kadar muazaam deniz etkisi kar.
Yine devamında siklon girişi var akdeniz civarı şuan herşey çok güzel gidiyor.
Kar yok soguk yok sistem bitti diyenleri anlamıyorum
-
-
Sistemin özeti ilk siklonla yurdun tamamı iyi yağış alıyor ve hazır soguklarla direk kar yağışı başlıyor.
Sistem deniz etkisine dönüyor. Trakya dan başlayarak Marmara batı ve orta karadenize kadar muazaam deniz etkisi kar.
gfs'nin çıktılar beklentiyi yukarı çekmiş hocam
-
soğuklar egeye kadar inmişken giritte bi tepki patlasa iyi olurdu
patlamaz izmirde nasiplenicek ya ondan mafetmiş bizi
-
-
İLLA öldürücü dondurucu soguklar mı lazım beyler İstanbul da 50 cm kar demek hayatın felç olması demek 10 cm yağınca bile haberlere beyaz felaket geldi hayat durdu bilmem ne diyorlar. Ya hiç olmasa ne derdiniz.
-
- Resmi Gönderi
Diyenleri Tespit edelim ve konuya erişime engel verelim mi hocam
-
-
gfs'nin çıktılar beklentiyi yukarı çekmiş hocam
Hava olaylarında beklenti her zaman düşük tutulur. Bazen sagnak yagmur diye bekleriz bir anda sel olur hayat durur. Şans kader kısmet
-
şey ben devam etmim
-
Öğlene göre güzel yagisimiz
-
Bilende Yorum Yapıyor Bilmeyende. Mis Gibi Sistem İşte. Allah Korusun Yüksek Basıncın Etkisinde Kalıp Yağışsız Bir Dönem Geçirmekten İyidir. Bunada Çok Şükür Yağışımız Var😊
-