The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sistem daha çok dek agrılıklı kar yogun oldugu için orta ve batı karadenizi gömmüş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sistem daha çok dek agrılıklı kar yogun oldugu için orta ve batı karadenizi gömmüş
kar haritası trakyalı karseverler için kötü
Yalann yalann söylüyorsun :D az çıkmış sanki.
Hemde koca bir yalan sanki 😂
Cepheler var da biraz uzak atlantik ispanya Portekiz sınırlarını aşmak lazım şuan
Hocam Sakami yapıyorsunuz dek almayan bölgeler için sordum yağış sorunu olurmu acaba
06 z yazıyor yanlış olma ihtimali?
Azoru baskılayan 960 mb izlanda klasik
Birdaha ki güncellemelerde azoru 1000-1200 km daha batımızda ve bir tık kuzeyli görmek isteriz .
Hocam Sakami yapıyorsunuz dek almayan bölgeler için sordum yağış sorunu olurmu acaba
Agrılıklı yb etkisinde olacaz
06 z yazıyor yanlış olma ihtimali?
Hedef zaman o çalıştırılan 18z doğru yani
Devamını getirmek isteyen varmı gözlerim kayıyor ...
Dereyi görmeden paçayı sıvamaya gerek yok geçen sene şubattada aynı terane vardı birden bire leş oldu fazla beklentiye girmeyelim ama heyecanlanmamak elde değil şu görüntülere tabiki kendi konumum olan batı karadeniz iöin konuşuyorum
şubat istediğimizi alabilirmiyiz Azor bize Doğru dalış denemelerine başla sistemlerimizi kesmese iyi zalımın oğlu
Çok güzel potansiyeli vardı olsun bunada şükür
Ben 3 saat süren dek bandında 40 cm gören biri olarak bu sistemi gözünüzde büyütün derim